PENDİK BELEDİYESİ'NİN BAŞARILI SPORCUSU MİLLİ TAKIMA SEÇİLDİ

Pendik Belediyesi sporcuları, tekvando ve güreşte başarılara imza atmaya devam ediyor

Analig Tekvando İl Seçmelerinde derece elde edilirken kulüp sporcularından Yusuf Kulalı ise U-23 Serbest Güreş Türkiye Şampiyonası’nda milli takıma seçilmeye hak kazandı.

Pendik Belediyesi Spor Kulübü iki önemli başarıya daha imza attı. Sülüntepe Şehit Burhan Öner Spor Kompleksinde düzenlenen "Taekwondo Anadolu Yakası Analig İl Seçmeleri"nde mücadele eden sporcularımız önemli dereceler elde etti. 250 sporcunun katıldığı karşılaşmada Zülal Nehir Yaman ve Tuğra İbrahim Çördükçü birincilik, İlyada Güven ve Muhammet Emin Ocak ikincilik, Elif Gültekin ve Ecrin Kutluğ ise üçüncülüğün sahibi oldu. Dereceye girenler Marmara Bölgesi çeyrek final, Batı Anadolu Bölgesi yarı final ve Türkiye final maçlarına katılmaya hak kazanmış oldu.

Başarılı sporcu milli takıma seçildi

Öte yandan bir diğer başarı ise güreşte elde edildi. Pendik Belediyesi Spor Kulübü’nden Yusuf Kulalı, Konya’da düzenlenen U-23 Serbest Güreş Türkiye Şampiyonası’na katıldı. 61 kiloda mücadele eden sporcumuz Türkiye 2.si olarak milli takıma seçilmeye hak kazandı.

ÜMRANİYE’DE GELENEKSEL BOĞAZ MEZUNİYETİ BU YIL DA BİNLERCE ÖĞRENCİYİ AĞIRLADI
İŞ’TE PENDİK BULUŞMALARI’NIN 27.Sİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ
PENDİK'TE DÜNYA KUPASI COŞKUSU SAHİL MEYDANI'NDA KURULACAK DEV EKRANLA YAŞANACAK
KARTAL BELEDİYESİ'NDEN HALK SAĞLIĞI İÇİN UÇUN VE LARVAYA KARŞI ETKİN MÜCADELE
SİLİVRİ BELEDİYE BAŞKANI BORA BALCIOĞLU VE 9 KİŞİ TUTUKLANDI
BEYLİKDÜZÜ BELEDİYESİ'NE İSKAN OPERASYONU: 27 KİŞİ GÖZALTINA ALINDI
YAĞMUR SUYU KANALI ÇALIŞMALARI ARALIKSIZ SÜRÜYOR
TİCARET BAKANI ÖMER BOLAT’TAN PENDİK BELEDİYESİNE ZİYARET
KIZILCIK ŞRBETİ'NİN GENÇ OYUNCUSU ECE İRTEM KALP KRİZİ SONUCU HAYATINI KAYBETTİ
TUZLA'DA DEV ORGANİZASYON İÇİN HAZIRLIKLAR AŞLADI:DRAGON BOT HEYECANI GERİ DÖNÜYOR