PENDİK BELEDİYESİ'NİN HAZIRLADIĞI BAYRAMLIKLAR FİLİSTİN'İN ÇOCUKLARINA ULAŞTI

Pendik Belediyesinin Filistinli çocuklar için hazırladığı bayramlık eşyalar bölgeye ulaştı.

Filistinlilere desteklerinin her zaman süreceğini vurgulayan  Belediye Başkanı Ahmet Cin "Pendik Belediyesi olarak içimizi acıtan Filistin'deki kardeşlerimize yararlı olmaya, onlarla birlikte olmaya çalıştık.Ramazan dolayısıyla her gün Gazze'de 3000 kişilik iftar yemeği verdik. Fİlistin'deki çocuklarımızın da bayram heyecanını yaşamaları için Pendik'ten bayram eşyalarını gönderdik. İnşallah onlara da mutlu bir bayram geçirmek nasip olur."dedi.

Ramazan ayı boyunca Gazze'de sıcak iftar yemeği veren Pendik Belediyesinin Filistinli çocukları için hazırladığı bayramlık eşyalar yerine ulaştı.Bölgedeki sivil toplum kuruluşları aracılığıyla gerçekleştirilen organizasyonla birlikte Filistinli çocuklar bayrama yüzleri gülerek girdi.

Belediye Başkanı Ahmet Cin Pendik Belediyesinin Filistinlilere desteğinin her zaman süreceğini vurgulayarak "Pendik Belediyesi olarak içimizi acıtan Filistindeki kardeşlerim yararlı olmaya çalıştık.Ramazan dolayısıyla her gün Gazze'de 3000 kişilik iftar yemeği verdik. Fİlistin'deki çocuklarımızın da bayram heyecanını yaşamaları için Pendik'ten bayram eşyalarını gönderdik.İnşallah onlara da mutlu bir bayram geçirmek nasip olur."dedi.

AK PARTİ İSTANBUL'DA 45 AMATÖR SPOR BRANŞININ TEMSİLCİSİ İLE BİR ARAYA GELDİ
KARTAL BELEDİYESİ KREŞLERİNDE BİLİM ŞENLİĞİ HEYECANI
11. KİTAP FUARI PENDİK'TE KAPILARINI AÇIYOR
KURTLAR VADİSİ PUSU'YA KAŞİF KOZİNOĞLU SORUŞTURMASI
ÜMRANİYE’DE PARKLAR PIRIL PIRIL
MHP PENDİK İLÇE BAŞKANI MUHARREM KIR MİNİBÜS KOLTUĞUNA GEÇTİ ESNAFIN SORUNLARINI DİNLEDİ
AK PARTİ KARTAL İLÇE BAŞKANI HAYDAR GÖKSOY VE YÖNETİMİ İLÇE EMNİYET MÜDÜRÜNÜ ZİYARET ETTİ
PENDİK MİLLET BAHÇESİ ''UÇURTMALAR VURULMASIN GÖKYÜZÜ ÇOCUKLARA KALSIN'' ETKİNLİĞİNE EV SAHİPLİĞİ YAPTI
YEREL EKONOMİYE CAN SUYU:28.İŞ'TE PENDİK BULUŞMALARI BAŞLADI
CHP PENDİK İLÇE BAŞKANLIĞI'NA ABİDİN EKREN ATANDI