PENDİK HALK EĞİTİM MÜDÜRÜ TURAN GENÇ BASIN MENSUPLARIYLA KAHVALTIDA BULUŞTU

Pendik İlçe Halk Eğitim Müdürü Turan Genç basın mensuplarıyla kahvaltı programına bir araya geldi.Genç Halk Eğitim Merkezlerinin çok önemli eğitim kurumları olduğunu belirterek bunun değerinin bilinmesi gerektiğini söyledi.

Pendik İlçe Halk Eğitim Müdürü Turan Genç basın mensuplarıyla gerçekleştirdiği kahvaltı programında Halk Eğitim Merkezi bünyesinde yapılan projelerle ilgili bilgilendirmelerde bulundu.

Turan Genç Pendik Halk Eğitim Merkezi olarak Anadolu Yakası'nda birinci sırada olduklarını ifade ederek Pendik'te ilk kez kursiyer sayısının 66 bine ulaştığını belirtti. Turan Genç Pendik Kaymakamlığı ve Belediye işbirliği içerisinde çok güzel projeler yaptıklarını ifade ederek Başkan Ahmet Cin ve Pendik Kaymakamı Dr. Hülya Kaya'ya desteklerinden dolayı teşekkür etti.Turan Pendik'te hedeflenen kursiyer sayısının 80-90 bin arasında olduğunu sözlerine ekleyerek önümüzdeki süreçlerde Pendik'te bu rakamlara ulaşacaklarını söyledi. Pendik Halk Eğitim Merkezi olarak üç proje ile ilgili marka patent başvurusunda bulunduklarını ifade ederek Pendik'te İSO 9001 kalite ödülü alan tek kurum olduklarını bu projeler doğrultusunda çeşitliliği arttırarak bir çalışma yürüteceklerini söyledi.

Genç; Pendik Halk Eğitim Merkezi olarak aile ekonomisine katkı sağlanması yönünde özellikle ev kadınlarına yönelik açılan mesleki kurslara çok önem verdiklerine vurgu yaparak bu kursların yaygınlaşması halinde istihdama da destek sağlanacağını söyledi. Turan Genç mesleki kursların yanı sıra sanat alanında kursların da önümüzdeki dönemlerde faaliyete geçeceğini belirtti. 

Turan genç Pendik Halk Eğitim Merkezi olarak Ocak ayından bu yana kursiyer sayısının 22 bine çıkarak adı konmamış bir çok projenin de önümüzdeki yıllarda hayata geçirileceğini söyledi.

Genç Diyanet İşleri Başkanlığı bünyesinde Kuran Kurslarına yönelik eğitim ve denetimlerin de Pendik Halk Eğitim Merkezleri doğrultusunda yürütüldüğünü sözlerine ekleyerek bu sayede merdiven altlarında verilen dini eğitimlerin önüne geçildiğini söyledi,

Haber/ Hatice ODABAŞ

 

 

CHP GENEL BAŞKANI ÖZGÜR ÖZEL KARTAL’DA TOPLU AÇILIŞ TÖRENİNE KATILDI
TFF'DEN BAHİS ŞOKU:314 ANTRENÖRE MEN CEZASI
TÜRK-İŞ OCAK AYI VERİLERİNİ AÇIKLADI: YOKSULLUK SINIRI 100 BİN TL BARAJINI AŞTI
RESTORANLARDA KUVER VE SERVİS ÜCRETLERİ YASAKLANDI
PENDİK BELEDİYESİ, AFET VE ARAMA KURTARMA FARKINDALIK EĞİTİMLERİNE DEVAM EDİYOR
PENDİK'TE MÜBADELENİN 103. YILINA ÖZEL ANLAMLI KONSER
BAŞKAN İSMET YILDIRIM TENEFFÜSTE ÖĞRENCİLERİN SEVİNCİNE ORTAK OLDU
AKOM'DAN KAR YAĞIŞI UYARISI
LOJİSTİK KURYE SEKTÖRÜNDE 69 YAŞ DÖNEMİ BAŞLIYOR
KARTAL BELEDİYESİ GENÇLİK MECLİSİ 2026 YILININ İLK TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ