PENDİK HALK EĞİTİM MÜDÜRÜ TURAN GENÇ MALTEPE HASAN ŞADOĞLU MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİNE ATANDI

​Pendik'te uzun süreden bu yana Halk Eğitim Müdürü olarak görevde bulunan Turan Genç geçen hafta itibarıyla görevinden ayrıldığını duyurdu.


Pendik Halk Eğitim Merkezi kursiyerlerinin  başarılı çalışmalarını Türkiye geneline yayarak ilçenin tanınması yönünde önemli misyon üstlenen Pendik Halk Eğitim Müdürü Turan Genç  Maltepe Hasan Şadoğlu Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürlüğü görevine başladı.
​Pendik'te görev yaptığı süre boyunca kendisine destek olan basın mensuplarına hitaben bir veda ve teşekkür mesajı yayımlayan Turan Genç, "Tüm bu süreç boyunca birlikte çalışmaktan duyduğum memnuniyeti ve minneti ifade etmek isterim," dedi.
​Desteklerinden dolayı tüm basın mensuplarına teşekkür eden Müdür, Maltepe'ye yolu düşen herkesi yeni görev yerine beklediğini belirterek, "Allaha emanet olun, hakkınızı helal edin," ifadeleriyle veda etti.

KARTALDA ÇOCUK HAKLARI GÜNÜ'NDE ANLAMLI ETKİNLİK
TOKİ'DEN FAHİŞ KİRAYA KARŞI DEV ADIM:İSTANBUL'A 15 BİN LİRALIK SOSYAL KONUTLAR GELİYOR
KARTAL'DA ''ATÖLYE NO 11 KARMA YAĞLI BOYA SERGİSİ''AÇILDI
PENDİK HALK EĞİTİM MÜDÜRÜ TURAN GENÇ MALTEPE HASAN ŞADOĞLU MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİNE ATANDI
YENİŞEHİR AMPUTE FUTBOL SAHASI YENİLENİYOR
ÜMRANİYE BELEDİYESİ’NDEN MÜZİK TERAPİSİYLE GELİŞİME DESTEK
BEYKOZ'DA ATATÜRK'Ü ANMA SATRANÇ TURNUVASI NEFES KESTİ
BÖCEK AİLESİ SORUŞTURMASI GENİŞLİYOR:GÖZALTI SAYISI 11'E YÜKSELDİ
BAKAN KURUM'DAN ÖNEMLİ AÇIKLAMA;''BU GÜNE KADAR 3 MİLYONA YAKIN KONUT BAŞVURUSU YAPILDI''
ŞANLIURFA'DA İNŞAAT ALANINDA GÖÇÜK 2 İŞÇİ HAYATINI KAYBETTİ