PENDİK HALK EĞİTİM YİNE MUHTEŞEM BİR KONSERE DAHA İMZASINI ATTI

Pendik Halk Eğitim Müdürlüğü Yunus Emre Kültür Merkezi'nde ''Yöre Yöre Ezgiler'' adlı konsere ev sahipliği yaptı.

Pendik Halk Eğitim Merkezi bünyesinde Yunus Emre Kültür Merkezi'nde düzenlenen konserde Türkiye'nin bir çok bölgesine ait türküler icra edilerek izleyicilerine unutulmaz bir konser gecesi yaşattı.

Konsere; Pendik Kaymakamı Mehmet Yıldız, Pendik Belediye Başkan Yardımcısı Hakan Öğütçü, Kültür Müdürü Mustafa Çalıkçı ve STK temsilcileri yer aldı.

Gecede kısa bir konuşma yapan Pendik Kaymakamı Mehmet Yıldız daha öncesinden organize edilen bu konserin Türkiye'yi yasa boğan 12 şehidimiz nedeniyle iptal edildiğini belirterek şehitlere Allahtan rahmet diledi. Mehmet Yıldız 2023 yılının zorlu bir yıl olarak geride kaldığını ifade ederek 2024 yılının huzurlu bir olmasını temennisinde bulunarak tüm konukların yeni yılını kutladı.

Konserin ardından kürsüye gelen Pendik Halk Eğitim Müdürü Turan Genç; konsere katılan tüm izleyicilere katılımlarından ötürü teşekkür ederek bu tür organizasyonların devam edeceğini belirtti. 

AK PARTİ KARTAL İLÇE BAŞKANI HAYDAR GÖKSOY VE YÖNETİMİ İLÇE EMNİYET MÜDÜRÜNÜ ZİYARET ETTİ
PENDİK MİLLET BAHÇESİ ''UÇURTMALAR VURULMASIN GÖKYÜZÜ ÇOCUKLARA KALSIN'' ETKİNLİĞİNE EV SAHİPLİĞİ YAPTI
YEREL EKONOMİYE CAN SUYU:28.İŞ'TE PENDİK BULUŞMALARI BAŞLADI
CHP PENDİK İLÇE BAŞKANLIĞI'NA ABİDİN EKREN ATANDI
GIDA MANİPÜLASYONUNA DEV OPERASYON: 41 TEDARİKÇİ YÖNETİCİSİNE GÖZALTI KARARI
ÜMRANİYE’DE İLK DERS ZİLİ ÇALDI
PENDİK'TE YENİ EĞİTİM ÖĞRETİM YILI TÖRENLE BAŞLADI
PENDİK'TE DEV İSTİHDAM BULUŞMASI:28.İŞ'TE PENDİK BULUŞMALARI BAŞLIYOR
3'ÜNCÜ MERCAN CAZ GÜNLERİ EZGİNİN GÜNLÜĞÜYLE SONA ERDİ
KURTLAR VADİSİ PUSU DİZİSİNDEKİ SAHNELER MERCEK ALTINDA:ÜÇ SENARİST İFADEYE ÇAĞRILDI