PENDİK HALK EĞİTİM YİNE MUHTEŞEM BİR KONSERE DAHA İMZASINI ATTI

Pendik Halk Eğitim Müdürlüğü Yunus Emre Kültür Merkezi'nde ''Yöre Yöre Ezgiler'' adlı konsere ev sahipliği yaptı.

Pendik Halk Eğitim Merkezi bünyesinde Yunus Emre Kültür Merkezi'nde düzenlenen konserde Türkiye'nin bir çok bölgesine ait türküler icra edilerek izleyicilerine unutulmaz bir konser gecesi yaşattı.

Konsere; Pendik Kaymakamı Mehmet Yıldız, Pendik Belediye Başkan Yardımcısı Hakan Öğütçü, Kültür Müdürü Mustafa Çalıkçı ve STK temsilcileri yer aldı.

Gecede kısa bir konuşma yapan Pendik Kaymakamı Mehmet Yıldız daha öncesinden organize edilen bu konserin Türkiye'yi yasa boğan 12 şehidimiz nedeniyle iptal edildiğini belirterek şehitlere Allahtan rahmet diledi. Mehmet Yıldız 2023 yılının zorlu bir yıl olarak geride kaldığını ifade ederek 2024 yılının huzurlu bir olmasını temennisinde bulunarak tüm konukların yeni yılını kutladı.

Konserin ardından kürsüye gelen Pendik Halk Eğitim Müdürü Turan Genç; konsere katılan tüm izleyicilere katılımlarından ötürü teşekkür ederek bu tür organizasyonların devam edeceğini belirtti. 

ÜMRANİYE’DE GELENEKSEL BOĞAZ MEZUNİYETİ BU YIL DA BİNLERCE ÖĞRENCİYİ AĞIRLADI
İŞ’TE PENDİK BULUŞMALARI’NIN 27.Sİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ
PENDİK'TE DÜNYA KUPASI COŞKUSU SAHİL MEYDANI'NDA KURULACAK DEV EKRANLA YAŞANACAK
KARTAL BELEDİYESİ'NDEN HALK SAĞLIĞI İÇİN UÇUN VE LARVAYA KARŞI ETKİN MÜCADELE
SİLİVRİ BELEDİYE BAŞKANI BORA BALCIOĞLU VE 9 KİŞİ TUTUKLANDI
BEYLİKDÜZÜ BELEDİYESİ'NE İSKAN OPERASYONU: 27 KİŞİ GÖZALTINA ALINDI
YAĞMUR SUYU KANALI ÇALIŞMALARI ARALIKSIZ SÜRÜYOR
TİCARET BAKANI ÖMER BOLAT’TAN PENDİK BELEDİYESİNE ZİYARET
KIZILCIK ŞRBETİ'NİN GENÇ OYUNCUSU ECE İRTEM KALP KRİZİ SONUCU HAYATINI KAYBETTİ
TUZLA'DA DEV ORGANİZASYON İÇİN HAZIRLIKLAR AŞLADI:DRAGON BOT HEYECANI GERİ DÖNÜYOR