PENDİK İLÇE EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ HUZUR TOPLANTISI DÜZENLEDİ

Pendik Emniyet Mudürlüğü;Polis-Halk İlişkilerini geliştirmek, vatandaşımızın sorunlarına yerinde çözüm bulabilmek amacıyla 7 Kasım 2024 Perşembe günü saat 14.00'te huzur toplantısı düzenledi.




Toplantı Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı ile başladı.Pendik İlçe Emniyet Hakan Öztürk'ün evsahipliğinde Marriott Hotel'de gerçekleşen toplantıda açılış konuşmasını Pendik Kaymakamı Mehmet Yıldız yaptı.

 Kaymakam Mehmet Yıldız Pendik'in Anadolu'dan gelmiş hemşehrilerden oluşan bir şehir olduğunu belirterek çok kronik sorunları çok fazla bulunmayan kamuoyunda da olumsuz bir izlenimi olmayan büyük hacimli ve güzel bir ilçe olduğunu söyledi. Yıldız  Pendik'in diğer ilçelere nazaran suç oranlarına bakıldığında daha güvenli bir ilçe olduğunu ancak suçların önlenmesi noktasında ise tüm yurttaşlarla birlikte STK  mensupları ve işbirliği içerisinde  çalışılması gerektiğini ifade etti.


Ardından toplantının amacı olan ilçede emniyet faaliyetleri konusunda bilgiler vermek üzere Pendik İlçe Emniyet Hakan Öztürk kürsüye geldi ve protokolü selamladıktan sonra slaytlar eşliğinde Pendik ilçesinde yapılan faaliyetler, emniyetin çalışma düzeni, personel kapasitesi, olaylara müdahale yöntemleri, mahalleler ve okullar ile birlikte yapılan faaliyetler ile birlikte suç ve suçlu oranlarını gösteren tablolar eşliğinde rakamlar ve oranlar verdi.


Konuşmasını: "Pendik İlçe Emniyet Müdürlüğü olarak bütün bürolarımız kendi branşları dahilinde gerek sahada gerek hizmet binalarımızda aktif olarak devletimiz adına vatandaşa hizmet vermektedir. Sizlerden mahalle muhtarlarımızdan, STK başkanlarımızdan okul müdürlerimizden ve ailelerimizden gelen destekle hep birlikte bu oranları düşüreceğiz" dedi.Sunum sonrası soru cevap bölümüne geçildi ve karşılıklı bilgi alışverişinde bulunuldu.

Pendik İlçe Emniyet Müdürlüğü bünyesinde düzenlenen huzur toplantısına; Pendik Kaymakamı Mehmet Yıldız, Pendik İlçe Emniyet Müdürü Hakan Öztürk,MHP Pendik İlçe Başkanı Kerim Kaya, CHP Pendik İlçe Başkanı Niyazi Güneri ve Yönetimi İYİ Parti Pendik İlçe Başkanlığı ve Yönetimi ile STK mensupları yanı sıra mahalle muhtarları yer aldı.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN;''KAMERALARI BANTLAMAK BİZİM KİTABIMIZDA YAZMAZ''
HAYAT VER DERNEĞİ'NDEN GAZETEMİZE ZİYARET;SOSYAL SORUMLULUK PROJELERİNE AĞIRLIK VERİLECEK
ÖZGÜR İSTANBUL GAZETESİNDEN OSMANİYE VALİSİ DR. ERDİNÇ YILMAZ'A ZİYARET
AK PARTİ OSMANİYE İL BAŞKANI BİNBOĞA'DAN KONTEYNIR KENT ESNAFINA ZİYARET
İBB'YE İKİNCİ DALGA OPERASYONU:18 KİŞİ TUTUKLANDI
BORSA İSTANBUL OPERASYONU! 15 KİŞİ HAKKINDA GÖZALTI KARARI
ADNAN MENDERES BULVARI’NDAKİ TRAFİK RAHATLAYACAK
SPORUN ŞEHRİ PENDİK’TE “SPOR ŞENLİKLERİ” BAŞLADI
İLÇE GENELİNDE BAHAR TEMİZLİĞİ BAŞLADI
ALİ EKBER ÇİÇEK VEFATININ 19. YILINDA KARTAL'DA ANILDI