PENDİK KAYMAKAMI DR.HÜLYA KAYA KARTAL'DA COVİD-19 DENETİMLERİNE KATILDI

Dünya çapında salgına neden olan Covid-19 virüsünün yayılmasını önlemek amacıyla alınan tedbirler, dün Kartal’da teftiş edildi.

 

İzinli olan Kartal Kaymakamı Abdullah Demir’e vekalet eden Pendik Kaymakamı Dr. Hülya Kaya, Kartal Belediyesi Başkan Yardımcısı Adem Uçar, İlçe Emniyet Müdürü Müslüm Kahraman ve ilçedeki diğer kurumların yetkilileri ile birlikte denetlemelerde bulundu.

Kaymakamlıktan yürüyerek çıkan Kaymakam Kaya, esnafın ve vatandaşların maske, mesafe gibi bazı kuralları ne kadar uyduklarını denetledi. Lokanta, kuaför, market gibi pek çok farklı işyerini ziyaret eden Kaya, uyarılarda bulundu. Hem esnafı hem de müşterileri maske, mesafe, hijyen gibi uyulması gereken tedbirler konusunda bilgilendiren Kaya, denetimlerin halk sağlığının korunması için yapıldığını hatırlattı.

Bankalar Caddesi’nde de denetimlerde bulunan Kaymakam Kaya, kafe ve restoranlarda maske ile oturanlara teşekkür ederek yemek veya içecek alınmadığı zaman maskenin mutlaka takılması gerektiğini kaydetti. Denetimler sırasında Kartal Belediyesi’nin Kartal Meydanı’nda kurduğu Üniversite Tercih Danışma Merkezi’ni de ziyaret eden Kaya, tercih yapacak gençlerle de bir süre sohbet etti.

Öte yandan Kartal’daki camiler, taksiler, otobüsler ve lokantalar gibi insanların toplu bulunabileceği pek çok farklı mekânda da denetimler gerçekleştirildi. Maske, mesafe, hijyen gibi tedbirlerin gözden geçirildiği denetlemelere polisin yanı sıra; pek çok farklı kurumdan çalışanlar katıldı. Kartal Belediyesi’nin de etkin şekilde destek verdiği denetlemelerde tedbirlere uymayan kişi ve işletmelere ceza kesildi.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN;''KAMERALARI BANTLAMAK BİZİM KİTABIMIZDA YAZMAZ''
HAYAT VER DERNEĞİ'NDEN GAZETEMİZE ZİYARET;SOSYAL SORUMLULUK PROJELERİNE AĞIRLIK VERİLECEK
ÖZGÜR İSTANBUL GAZETESİ'NDEN OSMANİYE VALİSİ DR. ERDİNÇ YILMAZ'A ZİYARET
AK PARTİ OSMANİYE İL BAŞKANI BİNBOĞA'DAN KONTEYNIR KENT ESNAFINA ZİYARET
İBB'YE İKİNCİ DALGA OPERASYONU:18 KİŞİ TUTUKLANDI
BORSA İSTANBUL OPERASYONU! 15 KİŞİ HAKKINDA GÖZALTI KARARI
ADNAN MENDERES BULVARI’NDAKİ TRAFİK RAHATLAYACAK
SPORUN ŞEHRİ PENDİK’TE “SPOR ŞENLİKLERİ” BAŞLADI
İLÇE GENELİNDE BAHAR TEMİZLİĞİ BAŞLADI
ALİ EKBER ÇİÇEK VEFATININ 19. YILINDA KARTAL'DA ANILDI