Gerçekleşen ziyarette, toplumsal dayanışmayı güçlendiren ve çocuklara umut olan 6. Oyuncak Kardeşliği Projesi kapsamında yürütülen çalışmaların detaylı bir raporu Kaymakam Yıldız'a sunuldu.
Projenin Detayları ve Toplumsal Etkisi Paylaşıldı
Pendik Kent Konseyi Başkanı Süleyman Yılmaz, projenin her geçen yıl daha geniş kitlelere ulaştığını belirterek, çocukların yüzündeki tebessümün en büyük motivasyon kaynağı olduğunu ifade etti. Başkan Yılmaz; projenin bugüne kadar ulaştığı çocuk sayısı, gönüllü katkılar ve sağladığı sosyal etkiler hakkında kapsamlı bir bilgi paylaşımında bulundu.
Sivil Toplumda İş Birliği Vurgusu
Ziyarette söz alan PESİAD Başkanı Cüneyt Battal ise sivil toplum kuruluşları arasındaki iş birliğinin önemine dikkat çekerek, bu tür anlamlı sosyal sorumluluk projelerinin artarak devam edeceğini dile getirdi.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Pendik Kaymakamı Mehmet Yıldız da özellikle çocuklara yönelik gerçekleştirilen bu anlamlı projeden dolayı emeği geçen herkese teşekkür etti.