PENDİK KORUSU YAKINDA HİZMETE AÇILIYOR

Belediye Başkanı Ahmet Cin, yapımı devam eden Pendik Korusu ve Kartal-Pendik-Tuzla Alternatif Yolu’ndaki çalışmaları yerinde inceledi.

 Korunun yakın zamanda tamamlanarak açılışının gerçekleştirileceğini söyleyen Başkan Ahmet Cin, etaplar halinde süren alternatif yollarla birlikte ilçedeki ulaşımın daha konforlu hale geleceğini belirtti.

Belediye Başkanı Ahmet Cin, ilk ziyaretini Kartal-Pendik-Tuzla Alternatif Yolu’na yaptı. 4. etap olan Sultan Vahdettin Caddesi ve diğer etaplarda incelemelerde bulunan Başkan Ahmet Cin, alternatif yollarla birlikte ilçedeki ulaşımın daha konforlu hale geleceğini belirtti.

Pendiklilerin nefes alabilecekleri yeni bir mekan olacak

Daha sonra yine yapımı devam eden Pendik Korusu’nda incelemelerde bulunan Başkan Ahmet Cin, yetkililerden inşa süreciyle ilgili bilgi aldı. İçerisinde piknik alanları, kafeterya, çocuk oyun alanları, amfi tiyatro, yürüyüş yolları ve daha birçok fonksiyonun yer alacağı Pendik Korusu’nun yakın zamanda tamamlanacağını belirten Başkan Ahmet Cin, “Burası Pendiklilerin nefes alabilecekleri 168 dönümlük yeni bir mekan olacak” dedi.

KOZİNOĞLU'NUN ŞÜPHELİ ÖLÜMÜNDE YENİ GELİŞME:4 KİŞİ HAKKINDA GÖZALTI KARARI
YENİ PARTİ PENDİK'TE KONGRE HEYECANI: NİYAZİ GÜNERİ BASIN MENSUPLARIYLA BULUŞTU
AK PARTİ İSTANBUL'DA 45 AMATÖR SPOR BRANŞININ TEMSİLCİSİ İLE BİR ARAYA GELDİ
KARTAL BELEDİYESİ KREŞLERİNDE BİLİM ŞENLİĞİ HEYECANI
11. KİTAP FUARI PENDİK'TE KAPILARINI AÇIYOR
KURTLAR VADİSİ PUSU'YA KAŞİF KOZİNOĞLU SORUŞTURMASI
ÜMRANİYE’DE PARKLAR PIRIL PIRIL
MHP PENDİK İLÇE BAŞKANI MUHARREM KIR MİNİBÜS KOLTUĞUNA GEÇTİ ESNAFIN SORUNLARINI DİNLEDİ
AK PARTİ KARTAL İLÇE BAŞKANI HAYDAR GÖKSOY VE YÖNETİMİ İLÇE EMNİYET MÜDÜRÜNÜ ZİYARET ETTİ
PENDİK MİLLET BAHÇESİ ''UÇURTMALAR VURULMASIN GÖKYÜZÜ ÇOCUKLARA KALSIN'' ETKİNLİĞİNE EV SAHİPLİĞİ YAPTI