PENDİK MARMARA ÇAY BAHÇESİ PARK ALANI NEDEN TEMİZLENMİYOR?

Pendik Marmara Çay bahçesi'nde bulunan süs havuzu ve çevresi uzun süreden beri temizlenmiyor. Yapraklarla dolan süs havuzunun suyu renk değiştirmesine rağmen İBB bu alanı temizlemekten aciz kaldı.

İBB'nin bünyesinde yer alan Pendik Marmara Çay Bahçesi alanı kirlilikten geçilmiyor. Temizlik ekiplerinin kısıtlı gelmesi sonucu park yeri ve süs havuzu kir pas içinde. Ana arterlerin temizliğinden sorumlu olan İBB Temizlik ekibi Pendik Marmara Çay Bahçesi alanını pas geçerek çevre temizliğini görmezden geliyor. 

Pendik Belediyesi'nin sınırları içinde yer almasına rağmen İBB'nin sorumlu olduğu Pendik Marmara Çay Bahçesi alanı dökülen yapraklar yanı sıra geceden kalma boş bira şişeleri ve atık çöplerle dolu. 

Pendik'in yeşil alanı olarak yer alan Marmara Çay Bahçesi yenilenmesi gerekirken mevcut temizliğinin yapılmaması İBB'nin Temizlik Müdürleri ne iş yapıyor sorusunu sormamıza neden oluyor.

Haber/ Hatice ODABAŞ

CHP PENDİK İLÇE BAŞKANLIĞI MARMARA CEZAEVİ'NDE İBB BAŞKANI EKREM İMAMOĞLU'NU YALNIZ BIRAKMADI
PARKLARA DÜZENLİ BAKIM VE YENİLEME ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR
PENDİK MİLLET BAHÇESİ’NDE “EN BABA FESTİVAL” COŞKUSU
İSRAİL İRAN SAVAŞININ 4. GÜNÜ;İRAN'DA 224 İSRAİL'DE 16 KİŞİ HAYATINI KAYBETTİ
PENDİK'İN ŞAMPİYONLARI KUPALARINA KAVUŞTU
KARTAL BELEDİYESİ'NDEN İGS ÖĞRENCİLERİNE DESTEK
SİLTAŞ YAPI PENDİKSPOR FUTBOL A.Ş BAŞKANI MURAT YILDIRIM GÖREVİNİ BIRAKTIĞINI DUYURDU
SAĞLIK BAKANLIĞI HPV AŞISININ ÜCRETSİZ YAPILACAĞINI DUYURDU
DIŞİŞLERİ BAKANLIĞI'NDAN İSRAİL'İN İRAN SALDIRISINA İLİŞKİN KINAMA
ORTADOĞU GERİLİMİ ALTIN FİYATLARINI TIRMANDIRDI