PENDİK MARMARAY'DA KAVGA ANLARI; GÜVENLİK GÖREVLİSİNİN SİLAHINI ALMAYA ÇALIŞTI

Pendik Marmaray istasyonunda iki grup arasında çıkan kavga cep telefonu kamerasına yansıdı. Çıkan kavgada taraflardan birinin güvenlik görevlisinin silahını almaya çalışması korkulu anların yaşanmasına neden oldu.

Dün akşam saatlerinde Pendik Marmaray istasyonunda iki grup arasında bilinmeyen bir nedenle kavga çıktı. Sözlü kavgaya bir anda yumruklar ve tekmeler dahil oldu. Kavga esnasında bir kişi Marmaray Pendik İstasyonunda görevli güvenlik görevlisinin silahını almaya çalıştı.

Tren bekleyen yolcular ve Marmaray istasyonunda bulunan güvenlik görevlileri tarafından kavgaya müdahale edilerek kişi durdurulmaya çalışıldı. Yaşanılan anlar, orada bulunan bir yolcunun cep telefonu kamerasıyla görüntülendi.

PESKDER SOKAK CANLARI İÇİN FARKINDALIK GECESİ DÜZENLİYOR!
BOLU KARTALKAYA OTEL YANGINI DAVASINDA KARAR: 11 SANIĞA AĞIRLAŞTIRILMIŞ MÜEBBET
PENDİK BELEDİYESİ DRAGON BOT YARIŞLARI GERÇEKLEŞTİ
PESİAD ''PENDİKLİ GENÇLER İCAT ÇIKARTIYOR YARIŞMASI'' YÜRÜTME KURULU TOPLANTISINI GERÇEKLEŞTİRDİ
BAKAN KURUM 'YÜZYILIN KONUT PROJESİ'NİN ÖRNEK DAİRE VE FİYATLARINI AÇIKLADI!
İSTANBUL ARVANUTKÖY'DE İETT OTOBÜSÜNDE BIÇAKLI SALDIRI DEHŞETİ!
CUMHURİYET’İN 102. YILI PENDİK’TE BİLAL SONSES KONSERİYLE KUTLANDI
KADIN EMEĞİ MODAYLA BULUŞUYOR: ÜMRANİYE’DE MODA VE STİL OKULU AÇILDI
PENDİKSPOR'DAN BAŞKAN AHMET CİN'E ZİYARET
KARTAL CUMHURİYET'İN 102. YILINDA TEK YÜREK OLDU