PENDİK MESLEK LİSELERİ TANITIM FUARI (METEF) BAŞLADI

Pendik Belediyesi ve Pendik İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünün  düzenlediği Pendik Meslek Liseleri Tanıtım Fuarı ( METEF) 23 Mayıs'ta açılış töreniyle başladı.

Pendik Sahil alanında düzenlenen açılış fuarı meslek lisesi öğrencileri tarafından yapılan ürünlerin yer aldığı standlar yer aldı. 23-24 Mayıs tarihlerine kadar açık kalacak olan METEF fuarı çeşitli gösterilere sahne olacak. 

Pendik Belediyesi ve Pendik İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'nün iş birliği ile gerçekleşen METEF fuar açılışına; Pendik Belediye Başkan Yardımcısı Hakan Öğütçü, Pendik İlçe Milli Eğitim Müdürü Aytekin Yılmaz ve çok sayıda okul müdürleri yer aldı.

Açılış konuşmasını yapan Pendik Belediye Başkan Yardımcısı Hakan Öğütçü kendisinin de Meslek Lisesi Mezunu olduğunu belirterek Meslek Lisesi öğrencilerine verilen destek nedeniyle gurur duyduğunu söyledi. 

Pendik İlçe Milli Eğitim Müdürü Aytekin Yılmaz ise; Meslek Liselerine verilen önemi hatırlatarak diploma sahibi olmanın  insan gelişimine katkı sunmadığını asıl gelişimin ise meslek öğrenimi sonrasında başladığını ifade ederek Meslek Liselerinde öğrencilerin çok farklı branşlarda yeteneklerini geliştirdiklerini söyledi. 

PENCR BAHÇE HİZMETE GİRDİ
İBB'DEN 1 MAYIS'TA YAPILACAK ULAŞIM KISITLAMASINA YÖNELİK AÇIKLAMA
BAŞKAN BİNGÖL;AYRIM GÖZETMEDEN TÜM VATANDAŞLARIMIZIN HİZMETİNDEYİZ
KÜLTÜR VE SANAT ETKİNLİKLERİNİN YEPYENİ ADRESİ 'YALI YUNUS TOPSELVİ KÜLTÜR MERKEZİ
'SANATIN ARMONİSİ' RESİM SERGİSİ PENDİK'TE AÇILDI
AKIL OYUNLARI FESTİVALİ’NDE KAZANANLAR ÖDÜLLERİNİ ALDI
İÇİŞLERİ BAKANI ALİ YERLİKAYA'DAN 1 MAYIS AÇIKLAMASI
ADIYAMAN'DA ŞEHİT OLAN PENDİKLİ KOMİSER GÖKHAN ÖZER SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI
KARTAL'DA 23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI SATRANÇ TURNUVASI'NDA HAMLELER YARIŞTI
İYİ PARTİ GENEL BAŞKANI MÜSAVAT DERVİŞOĞLU OLDU