PENDİK MİLLET BAHÇESİ’NDE “EN BABA FESTİVAL” COŞKUSU

Pendik Belediyesinin geleneksel olarak düzenlediği “En Baba Festival”in 4’üncüsü, Pendik Millet Bahçesi’nde büyük bir coşkuyla gerçekleştirildi.

Renkli etkinliklerle dolu festival, Babalar Günü’nde her yaştan katılımcıya unutulmaz anlar yaşattı. Mas güreşi, matrak, okçuluk, masa tenisi ve satranç gibi etkinlikler büyük ilgi görürken karaoke ve konser ile katılımcılar keyifli anlar yaşadı.

Pendik Millet Bahçesi, birbirinden eğlenceli etkinliklere ev sahipliği yapmaya devam ediyor. Bu kez, Babalar Günü’ne özel olarak düzenlenen “En Baba Festival” ile vatandaşlar keyifli anlar yaşadı. Pendik Belediyesinin geleneksel hale getirdiği ve bu yıl 4’üncüsü gerçekleştirilen festival, renkli görüntülere sahne oldu.

Baba ve çocuklar arasında tatlı rekabet

Festival alanında her yaştan katılımcı için özenle hazırlanmış etkinlikler yer aldı. Geleneksel oyunlardan modern yarışlara kadar uzanan geniş bir yelpazede düzenlenen aktiviteler, katılımcılara keyifli anlar yaşattı. Mas güreşi, matrak ve okçuluk gibi ata sporları büyük ilgi görürken koca ayak yarışları ve penaltı atışları gibi etkinlikler baba ve çocuklar arasında tatlı bir rekabete sahne oldu. Alanda ayrıca kağıt uçak etkinliği, masa tenisi ve satranç gibi daha sakin aktiviteler de yer alırken palyaçolar çocuklara neşeli anlar yaşattı. Gün boyu süren etkinlikler, karaoke ve konser ile müzik ziyafetine dönüştü. Sahneye çıkan babalar ve çocuklar en sevdikleri şarkıları birlikte seslendirirken alandaki coşku akşam saatlerinde düzenlenen konserle doruğa ulaştı.

RIZA AKPOLAT ÖRGÜT ÜYELİĞİNDEN BERAAT ETTİ
PENDİK'E DEV YATIRIM
ULUDAĞ ETEKLERİNDE KORKUTAN ORMAN YANGINI:3 FARKLI NOKTADA ALEVLERLE MÜCADELE
ADALET BAKANI AKIN GÜRLEK'TEN ZONGULDAK'TA MEVSİMLİK İŞÇİLERE YÖNELİK SALDIRIYA İLİŞKİN AÇIKLAMA
ORFA YAPI PENDİSKSPOR DEPLASMANDA ANTALYASPOR'U GOL DÜELLOSUNDA MAĞLUP ETTİ
BAŞKAN BİNGÖL TUZLA BELEDİYESİ'NDE VATANDAŞLARLA BULUŞTU
ADD'DEN NETENYAHU'YA SERT TEPKİ:SOYKIRIMCI KATİLLER İYİ BİLMELİDİR Kİ TÜRKİYE BİR ORTA DOĞU ÇADIR DEVLETİ DEĞİLDİR!
TBMM 4. YASAMA YILINI YOĞUN MESAİYLE TAMAMLADI:YARGIDAN EKONOMİYE BİRÇOK DÜZENLEME YASALAŞTI
SOSYAL MEDYADA KURALLARA UYMAYAN EMLAKÇI VE GALERİLERE DEV CEZA
BAŞKAN AHMET CİN'DEN ÜNVERSİTEYE İLK KEZ KAYIT YAPTIRACAK ÖĞRENCLERE 20 BİN TL DESTEK