PENDİK MİLLET İTTİFAK'NDAN SEÇİM ÖNCESİ MOTİVASYON TOPLANTISI

Pendik Millet İttifakı bileşenleri seçime iki gün kala sandık güvenliği ve müşahitlere yönelik AKM'de geniş katılımı motivasyon programı düzenledi.

CHP Pendik İlçe Başkanlığı bünyesinde gerçekleşen Millet ittifakı motivasyon toplantısında kısa bir konuşma yapan CHP Pendik İlçe Başkanı Gülşen Tufan AK Parti'nin 21 yıllık iktidarının sonuna gelindiğini belirterek seçim sonuçlarının bu ülkenin yarısının bu günkü yönetime dur dediğinin göstergesi olduğunu söyledi. 

Gülşen Tufan AK Parti'nin devletin tüm imkanlarını kullanmasına yalan ve dolan başta olmak üzere montaj videolarla dahi güven oyu alamadığını ifade etti. Tufan 28 Mayıs'ta yapılacak seçimi ile ilgili konuşmasına devam ederek;'' 28 Mayıs seçimlerinde seçim akşamı sandıklardan bize gelecek olan ıslak imzalı tutanaklar kazandığımızın ispatı olacaktır. İktidarı kaybettiğini görenler  muhtemeldir ki çok daha saldırgan ve sert bir tutum takınacaklardır. Bizler onlar gibi olmayacağız''dedi.

Motivasyon toplantısına ;CHP Pendik İlçe Başkanı Gülşen Tufan, CHP İstanbul İl Başkan Yardımcısı Sevgi Özdemir, İYİ Parti Pendik İlçe Başkanı Süleyman Turan,Deva Partisi Pendik İlçe Başkanı Mustafa Yılmaz, Saadet Partisi Pendik İlçe Başkanı Yasin Kadıoğlu,Gelecek Partisi Pendik İlçe Başkanı Ömer Keleş,İYİ Parti İstanbul Milletvekili Cihan Paçacı,CHP İstanbul Milletvekili Fethi Açıkel,Gelecek Partisi İstanbul Milletvekili Selim Temurci,Saadet Partisi İstanbul Milletvekili Bülent Kaya,CHP İBB Grup Başkan Vekili Tarık Balyalı ile çok sayıda partili yer aldı.

19 MAYIS ATATÜRK'Ü ANMA GENÇLİK VE SPOR BAYRAMI PENDİK'TE TÖRENLERLE KUTLANDI
19 MAYIS ATATÜRK'Ü ANMA GENÇLİK VE SPOR BAYRAMI TUZLA'DA COŞKUYLA KUTLANIYOR
KARTAL'DA 19 MAYIS TÖRENLERİ ATATÜRK ANITI'NA ÇELENK SUNUMU İLE BAŞLANDI
ÜMRANİYELİ ÇOCUKLAR 19 MAYIS’TA EN ŞEN FESTİVALDE DOYASIYA EĞLENDİLER
19 MAYIS'TA ULAŞIM MARMARAY VE METRO HATLARI ÜCRETSİZ HİZMET VERECEK
ETİMESGUT BELEDİYE BAŞKANI ERDAL BEŞİKÇİOĞLU'NUN DANSI SOSYAL MEDYADA VİRAL OLDU
BAŞKAN GÖKHAN YÜKSEL'DEN 19 MAYIS MESAJI
MALTEPE'NİN CAN DOSTLARI ARAMA KURTARMA KÖPEĞİ OLUYOR
22 BİN ÖĞRENCİNİN KATILDIĞI SPOR OYUNLARINDA ŞAMPİYONLAR BELLİ OLDU
PENDİK SANAT AKADEMİSİ YIL SONU SERGİSİ AÇILDI