PENDİK SAHİLDE GÜN BOYU SÜREN ÇADIR GERGİNLİĞİ ÇÖZÜME KAVUŞTU

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Pendik Belediye Başkanlığı tarafından her yıl Pendik Sahil Meydanı'nda Ramazan Ayı'nda kurulan çadırı kaldırmak için girişimde bulundu.

Pendik Sahil Meydanı'nda Pazar günü gerçekleşen Hamsi Festivali'nin ardından Ramazan ayı boyunca halkın iftar açması için kurulan Ramazan etkinlik çadırının İBB Zabıtalar tarafından kaldırılmak istenmesi Pendik Belediyesi'nin Zabıta ekiplerini karşı karşıya getirdi.

İBB Sahil Meydan Alanında Zabıta araçlarıyla yolu kapatırken Pendik Belediyesi'nin Zabıta ekipleri de meydana araçlarıyla gelerek önlem almaya çalışıyor.

Gün içinde başlayan gerginlik hala devam ediyor. Sahil Alanı'nı abluka altına alan İBB Ramazan Çadırının sökülmesi ile ilgili herhangi bir açıklama yapmazken gece ilerleyen saatlerde alana gelen Başkan Ahmet Cin Zabıta Müdürleriyle görüşerek herhangi bir sorun olmadığını ifade etti. Başkan Ahmet Cin herkesi selamladıktan sonra bölgeden ayrıldı.

İBB ve Pendik Belediyesi'nin zabıta ekiplerini karşı karşıya gelmesine neden olay çadır gerginliği ile ilgili etkinlik çadırı önüne gelerek konuyla ilgili açıklamalarda bulunan CHP Pendik Belediye Başkanı Süleyman Tarık Balyalı İBB tarafından verilen etkinlik çadırının sadece bir günlük Hamsi Festivali için verildiğini belirterek çadırın alandan kaldırılmayacağını söyledi. Balyalı İBB'nin etkinliklerinin ise aynı alanın farklı noktasında yapılacağını ifade ederek bunun takdirinin vatandaşlar tarafından verileceğini söyledi.

KARTAL BELEDİYESİ BU YIL ANNELER GÜNÜ'NÜ ŞENLİKLERLE KUTLUYOR
EMEKLİLER TEMMUZ'DA YÜZDE KAÇ OY ALACAK?
KARTALLI MİNİKLER TOPRAKLA BULUŞTU
AŞIK VEYSEL TEMALI 'ÇIRPINIR İÇİNDE DÖNDÜĞÜM DENİZ HEYKEL' SERGİSİ MALTEPE'DE AÇILDI
ÖLDÜRÜLEN ÖĞRETMENİN ARDINDAN TÜRK EĞİTİM-SEN'DEN İŞ BIRAKMA KARARI
BURAK BORA ANADOLU LİSESİ'NDEN KAN BAĞIŞI ÇAĞRISI
DRAGOS SU SPORLARI MERKEZİ'NDE HER AY 164 VATANDAŞ ÜCRETSİZ EĞİTİM ALIYOR
BAŞKAN EREN ALİ BİNGÖL 19 MAYIS'I GENÇLERLE PLANLADI
ANKARA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI MANSUR YAVAŞ'TAN EMEKLİLERE DESTEK ÖDEMESİ
ÜMRANİYE’YE 3 ALTIN MADALYA BİRDEN: AVRUPA’DA TÜRKİYE’Yİ TEMSİL EDECEKLER