PENDİK SANAT AKADEMİSİ YIL SONU SERGİSİ AÇILDI

Pendik Belediye Başkanlığı seçimlerin ardından kültür sanat etkinliklerine hız kesmeden devam ediyor. Pendik Sanat Akademisi Yıl Sonu Sergisi Mehmet Akif Ersoy Kültür Merkezi'nde yoğun bir katılımla açıldı.

Pendik Sanat Akademisi Yıl Sonu Sergisi'nin açılışına; Pendik Belediye Başkan Yardımcısı Hakan Öğütçü,Pendik Belediyesi Kültür İşleri Müdürü Mustafa Çalıkçı, MHP Pendik İlçe Başkanı Yalçın Çolak,CHP Pendik Belediye Meclis Üyesi Songül Kara,Pendik Halk Eğitim Müdürü Turan Genç  ve çok sayıda kursiyer yer aldı.13 Haziran'a kadar sürecek olan sergide Hat,Tezhip,Minyatür,Çini,Ebru,Sedef Kakmadan oluşan sanat eserleri yer alacak.

Haberin Video Linki Ektedir:https://www.youtube.com/watch?v=lhPaNfFjsD8

Serginin açılış konuşmasını yapan Pendik Belediye Başkan Yardımcısı Hakan Öğütçü Pendik Belediyesi olarak kültür sanat alanında yenilikler yapmaya devam edeceklerini ifade etti. Öğütçü asıl emek sahiplerinin hocalar ve kursiyerler olduğunu belirterek teşekkürlerini iletti.Açılış sonrası kursiyerlere çiçek takdimi gerçekleştirildi. 

ÜMRANİYE’DE SPOR VE GELENEK BİR ARADA: BİNLERCE ÖĞRENCİ KATILDI
KÜRESEL SUMUD FİLOSU İSTANBUL'DA 31 AKTİVİST YARALI
SOSYAL MEDYADA REKLAM YAPAN AVUKATLARA SIKI TAKİP:TBB'DEN YENİ HAMLE
MARMARAY'DA 7 GÜN GECE SEFERLERİ DÖNEMİ BAŞLIYOR
İSTANBUL VALİLİĞİNDEN 1 MAYIS AÇIKLAMASI 575 KİŞİ GÖZALTINA ALINDI
DİSK'TEN TAKSİM'DE 1 MAYIS ÇELENGİ:''MÜCADELE AZMİNİ SELAMLIYORUZ''
İSTANBUL VALİLİĞİ'NDEN 1 MAYIS TEDBİRLERİ
KAVAKPINAR ANTREMAN SAHALARINDA SONA GELİNDİ
KARTAL KADIN MECLİSİ’NDEN YEREL YÖNETİMDE GÜÇLÜ TEMSİLİYET
KARTAL’DA EBEVEYNLERE REHBERLİK SEMİNERİ