PENDİK'E DEV YATIRIM

Pendik Belediyesi devasa bir yatırıma daha imza atarak “Pendik Belediyesi Spor Kongre ve Nikah Merkezi”nin yapımına başladı.

Çamçeşme Mahallesi’nde, eski kaymakamlık binasının bulunduğu alana yapılan merkez, bölgenin sosyal, kültürel ve sportif yaşamına önemli katkı sunacak.

Bu yatırımın Pendik Belediyesi Yeni Hizmet Binası’ndan sonra en büyük yatırım olduğunu belirten Belediye Başkanı Ahmet Cin hayırlı olsun dileğinde bulunarak: “Pendik Belediyesi Yeni Hizmet Binası’ndan sonra en büyük yatırımımızı Çamçeşme’de yapıyoruz. 34 bin metrekarelik alana sahip, 350 araçlık otoparkı, 1.071 kişilik konferans salonu, 2.500 kişilik tribünlü basketbol ve voleybol sahası olan, içerisinde bilim merkezi ve fitness salonunun da yer aldığı devasa bir tesisi Pendik’imize kazandırıyoruz.”dedi.

“Pendik Belediyesi Spor, Kongre ve Nikah Merkezi”nin yapımına başlandı. Eski kaymakamlık binasının bulunduğu alanda yapımına başlanan merkez, 34 bin metrekarelik devasa alana sahip olacak. Bodrum katları dahil 7 kattan oluşacak Pendik Belediyesi Spor, Kongre ve Nikah Merkezi hizmete girdiğinde bölgenin sosyal, kültürel ve sportif yaşamına önemli katkı sunacak. 

Başkan Ahmet Cin: “En büyük yatırımlarımızdan biri olacak”
Belediye Başkanı Ahmet Cin hayırlı olsun dileğinde bulunarak; “Pendik Belediyesi Yeni Hizmet Binası’ndan sonra en büyük yatırımımızı Çamçeşme’de yapıyoruz. 34 bin metrekarelik alana sahip, 350 araçlık otoparkı, 1.071 kişilik konferans salonu, 2.500 kişilik tribünlü basketbol ve voleybol sahası olan, içerisinde bilim merkezi ve fitness salonunun da yer aldığı devasa bir tesisi Pendik’imize kazandırıyoruz.” dedi.

PENDİK'E DEV YATIRIM
ULUDAĞ ETEKLERİNDE KORKUTAN ORMAN YANGINI:3 FARKLI NOKTADA ALEVLERLE MÜCADELE
ADALET BAKANI AKIN GÜRLEK'TEN ZONGULDAK'TA MEVSİMLİK İŞÇİLERE YÖNELİK SALDIRIYA İLİŞKİN AÇIKLAMA
ORFA YAPI PENDİSKSPOR DEPLASMANDA ANTALYASPOR'U GOL DÜELLOSUNDA MAĞLUP ETTİ
BAŞKAN BİNGÖL TUZLA BELEDİYESİ'NDE VATANDAŞLARLA BULUŞTU
ADD'DEN NETENYAHU'YA SERT TEPKİ:SOYKIRIMCI KATİLLER İYİ BİLMELİDİR Kİ TÜRKİYE BİR ORTA DOĞU ÇADIR DEVLETİ DEĞİLDİR!
TBMM 4. YASAMA YILINI YOĞUN MESAİYLE TAMAMLADI:YARGIDAN EKONOMİYE BİRÇOK DÜZENLEME YASALAŞTI
SOSYAL MEDYADA KURALLARA UYMAYAN EMLAKÇI VE GALERİLERE DEV CEZA
BAŞKAN AHMET CİN'DEN ÜNVERSİTEYE İLK KEZ KAYIT YAPTIRACAK ÖĞRENCLERE 20 BİN TL DESTEK
PENDİK'TE MESLEKİ EĞİTİME DEV YATIRIM: MSB ÇAKABEY MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ'NİN TEMELİ ATILDI