PENDİK'İN CADDELERİ SESSİZLİĞE GÖMÜLDÜ

İçişleri Bakanlığı tarafından açıklanan sokağa çıkma yasağı sonrasında gece yarısı sokaklara dökülen Pendik'li vatandaşlar tepki çeksede gündüz vakti alınan kararların ivedilikle uygulandığı gözlerden kaçmadı.

Pendik'te tüm uyarılara rağmen caddelerde gezen vatandaşlar sokağa çıkma yasağı sonrasında evlere kapandı.Pendik Gazipaşa Caddesi başta olmak üzere tüm ana ve ara caddelerde tek bir vatandaş bile sokaklara çıkmayarak önlemlere riayet etti.

Gece yarısı açıklanan kararın ardından tüm yurt genelinde olduğu gibi Pendik'te de market ve büfelere akın eden vatandaşlar bu gün  ilk kez alınan kararlara uyarak sokağa çıkmadı.

Polis otosu dışında hiç bir hareketliliğin olmadığı Pendik' te caddeler boş kalırken ilçede sükünet hakim oldu. 

Haber/ Hatice ODABAŞ

KARTAL'DA YILBAŞI COŞKUSU KADIN EMEĞİ PAZARI NEYZEN TEVFİK MEYDANI'NDA AÇILDI
ÜMRANİYE BELEDİYESİ'NDEN MARKETLERE SIKI DENETİM
VELİBABA’DA YENİ BİR YOL YAPILIYOR
İSTANBUL BEYAZA MI BÜRÜNÜYOR? VALİLİKTEN DONDURUCU SOĞUK VE KAR UYARISI!
PENDİK BELEDİYESİNDEN OKULLARA DESTEK
ÜMRANİYE BELEDİYESİ’NDEN ÖZEL GEREKSİNİMLİ BİREYLERE DOĞUM GÜNÜ SÜRPRİZİ
1.HÜSEYİN GÜLER YEREL BASIN SEMPOZYUMU KARTAL'DA GERÇEKLEŞTİRİLDİ
KARTAL BELEDİYESİ'NDEN HUZUREVİ SAKİNLERİNE YENİ YIL ETKİNLİĞİ
GÜLLÜBAĞLAR ANTRENMAN SAHASI HİZMETE GİRDİ
MİLYONLARIN BEKLEDİĞİ RAKAM NETLEŞTİ:2026 YILI ASGARİ ÜCRET BELLİ OLDU!