PENDİK'İN CADDELERİ SESSİZLİĞE GÖMÜLDÜ

İçişleri Bakanlığı tarafından açıklanan sokağa çıkma yasağı sonrasında gece yarısı sokaklara dökülen Pendik'li vatandaşlar tepki çeksede gündüz vakti alınan kararların ivedilikle uygulandığı gözlerden kaçmadı.

Pendik'te tüm uyarılara rağmen caddelerde gezen vatandaşlar sokağa çıkma yasağı sonrasında evlere kapandı.Pendik Gazipaşa Caddesi başta olmak üzere tüm ana ve ara caddelerde tek bir vatandaş bile sokaklara çıkmayarak önlemlere riayet etti.

Gece yarısı açıklanan kararın ardından tüm yurt genelinde olduğu gibi Pendik'te de market ve büfelere akın eden vatandaşlar bu gün  ilk kez alınan kararlara uyarak sokağa çıkmadı.

Polis otosu dışında hiç bir hareketliliğin olmadığı Pendik' te caddeler boş kalırken ilçede sükünet hakim oldu. 

Haber/ Hatice ODABAŞ

ÜMRANİYE’DE AYAK TENİSİ TURNUVASI’NIN ŞAMPİYONLARI BELLİ OLDU
MİT İLK KEZ AÇIKLADI:15 TEMMUZ DARBE GİRİŞİMİNİN GİZLİ TAKVİMİ
MHP İSTANBUL İL BAŞKANI VOLKAN YILMAZ:''PENDİK'İN SORUNLARINI MUHTARLARIMIZLA ÇÖZECEĞİZ''
KARTAL'DA SEMT PAZARLARINDA GÜVENLİ ALIŞVERİŞ DÖNEMİ
TUZLA'DA ÇOCUKLAR SİNEMA VE TİYATROYA DOYACAK
SUÇA SÜRÜKLENEN ÇOCUKLAR İÇİN YENİ DÜZENLEME:15-18 YAŞA AĞIRLAŞTIRILMIŞ MÜEBBET YOLU
AHBAP SORUŞTURMASINDA İKİNCİ DALGA OPERASYONU:MİLYON BAĞIŞ VE SAHTE FATURA VURGU NETLEŞTİ NU
PESİAD'DAN İTO BAŞKANI ŞEKİP AVDAGİÇ'E TAM DESTEK!
PENDİK'TE KORUYUCU AİLELERE ANLAMLI BULUŞMA:''GÖNÜLLERİNİ VE YUVALARINI AÇTILAR''
PENDİK’TEKİ KAMU OKULLARI YENİ EĞİTİM DÖNEMİNE HAZIRLANIYOR