PENDİK'İN CADDELERİ SESSİZLİĞE GÖMÜLDÜ

İçişleri Bakanlığı tarafından açıklanan sokağa çıkma yasağı sonrasında gece yarısı sokaklara dökülen Pendik'li vatandaşlar tepki çeksede gündüz vakti alınan kararların ivedilikle uygulandığı gözlerden kaçmadı.

Pendik'te tüm uyarılara rağmen caddelerde gezen vatandaşlar sokağa çıkma yasağı sonrasında evlere kapandı.Pendik Gazipaşa Caddesi başta olmak üzere tüm ana ve ara caddelerde tek bir vatandaş bile sokaklara çıkmayarak önlemlere riayet etti.

Gece yarısı açıklanan kararın ardından tüm yurt genelinde olduğu gibi Pendik'te de market ve büfelere akın eden vatandaşlar bu gün  ilk kez alınan kararlara uyarak sokağa çıkmadı.

Polis otosu dışında hiç bir hareketliliğin olmadığı Pendik' te caddeler boş kalırken ilçede sükünet hakim oldu. 

Haber/ Hatice ODABAŞ

SÜLEYMAN TURAN'DAN PENDİK VE KAYNARCA PROJELERİNE SERT ELEŞTİRİ: ''BÜYÜKŞEHİR HAKSIZLIK YAPIYOR!''
ÜMRANİYE’DE HER GÜN BİNLERCE KİŞİYE SICAK ÇORBA İKRAMI
SINDIRGI'DA 4.9 BÜYÜKLÜĞÜNDE DEPREM:İSTANBUL'DA HİSSEDİLDİ
YENİDEN DEĞERLEME ORANI BELLİ OLDU: VERGİ, HARÇ VE CEZALAR 2026'DA NE KADAR ARTACAK?
10 KİŞİ KALAN PENDİKSPOR DİRENDİ: İSTANBUL DERBİSİNDE GOL SESİ ÇIKMADI!
ATIK MALZEMELER MAGNETLERE DÖNÜŞTÜ
KASIM AYI KİRA ARTIŞ ORANI BELLİ OLDU
PENDİK BELEDİYESİNDEN YÜZME ŞENLİĞİ
CUMHURİYET’İN 102. YILI ÜMRANİYE’DE COŞKUYLA KUTLANDI
KUVA-Yİ MİLLİYE KAHRAMANI KARTALLI KAZIM VEFATININ 65. YILINDA KABRİ BAŞINDA ANILDI