PENDİK'İN GÖNÜLLÜ BERBERLERİ DEPREM BÖLGESİNDE

Pendik Belediye Başkanlığı bünyesinde kurulan ''Pendik Gönüllüleri '' gönüllü berber esnafından oluşan bir ekiple deprem bölgesi Hatay'da depremzedelere ücretsiz saç kesimi gerçekleştirdi.

Pendik Belediyesi ve Pendik Berberler Odası iş birliğiyle gönüllü berberler depremzede vatandaşların kişisel bakımları için berber hizmeti veriyor.

Pendik Belediyesi deprem bölgesinde depremzedeler için hizmetlerine devam ediyor. Bölgede temizlikten bina hasar tespitine, günlük yemek ikramından çocuklarla yapılan çeşitli aktivitelere pek çok çalışmayı yürütüyor. Pendik Belediyesi ve Pendik Berberler Odası iş birliğiyle gönüllü berberler depremzede vatandaşların kişisel bakımları için berber hizmeti veriyor. Vatandaşlar Hatay deprem bölgesinde kurulan alana gelerek gönüllü berberlerden saç kesim, yıkama, tıraş ve benzeri berber işlemlerini yaptırabiliyor.

PENDİK İLÇE JANDARMA KOMUTANLIĞI AİLE İÇİ ŞİDDETLE MÜCADELEDE FARKNDALIK YARATTI
ISPARTA VALİLİĞİ'NDEN DANS GÖRÜNTÜLERİNE SORUŞTURMA BAŞLATTI
ÜMRANİYE BELEDİYESİ’NDEN GENÇLERE EĞİTİM DESTEĞİ
CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'DAN SOSYAL KONUT PROJESİ AÇIKLAMASI
BAŞKAN YILDIRIM YENİ HAFTAYA ÖĞRENCİLERLE BAŞLADI
GRAM ALTINDA TARİHİ ZİRVE
İSRAİL GAZZE'YE KARA HAREKATI BAŞLATTI
20. ULUSLARARASI GELENEKSEL EN SANATLARI FESTİVALİ PENDİK'TE KAPILARINI AÇTI
PENDİKSPOR AMEDSPOR KARŞISINDA 90. DAKİKADA GELEN PENALTIYLA YIKILDI:2-1
ÜMRANİYE, GELENEKSEL TÜRK OKÇULUĞU YARIŞMASINA EV SAHİPLİĞİ YAPTI