PENDİK'İN GÖNÜLLÜ BERBERLERİ DEPREM BÖLGESİNDE

Pendik Belediye Başkanlığı bünyesinde kurulan ''Pendik Gönüllüleri '' gönüllü berber esnafından oluşan bir ekiple deprem bölgesi Hatay'da depremzedelere ücretsiz saç kesimi gerçekleştirdi.

Pendik Belediyesi ve Pendik Berberler Odası iş birliğiyle gönüllü berberler depremzede vatandaşların kişisel bakımları için berber hizmeti veriyor.

Pendik Belediyesi deprem bölgesinde depremzedeler için hizmetlerine devam ediyor. Bölgede temizlikten bina hasar tespitine, günlük yemek ikramından çocuklarla yapılan çeşitli aktivitelere pek çok çalışmayı yürütüyor. Pendik Belediyesi ve Pendik Berberler Odası iş birliğiyle gönüllü berberler depremzede vatandaşların kişisel bakımları için berber hizmeti veriyor. Vatandaşlar Hatay deprem bölgesinde kurulan alana gelerek gönüllü berberlerden saç kesim, yıkama, tıraş ve benzeri berber işlemlerini yaptırabiliyor.

PENDİK'TE BAYRAM ÖNCESİ DENETİMLER ARTTIRILDI
10.VEDAT GÜNYOL DENEME ÖDÜLLERİ SAHİPLERİNİ BULDU
PENDİK BELEDİYESİNDEN YETİM VE ÖKSÜZ ÇOCUKLARA BAYRAMLIK HEDİYESİ
BOSNA SANCAK İFTARINDA DAYANIŞMA MESAJI
BURAK BORA ANADOLU LİSESİ'NDE BİR BAŞARI DAHA
BAŞKAN GÖKHAN YÜKSEL, BASIN MENSUPLARIYLA İFTAR SOFRASINDA BULUŞTU
KARTAL BELEDİYESİ 14 MART TIP BAYRAMI'NDA SAĞLIK EMEKÇİLERİNİ UNUTMADI
İBB'DEN PENDİK'E YATIRIM ÇIKARTMASI: ELMALI YAZIR CAMİİ HİZMETE AÇILDI
TARİHÇİ PROF.DR.İLBER ORTAYLI HAYATINI KAYBETTİ
KARTAL BELEDİYESİ'NDEN OKULLARDA AFET BİLİNCİ EĞİTİMİ