PENDİK'İN GÖNÜLLÜ BERBERLERİ DEPREM BÖLGESİNDE

Pendik Belediye Başkanlığı bünyesinde kurulan ''Pendik Gönüllüleri '' gönüllü berber esnafından oluşan bir ekiple deprem bölgesi Hatay'da depremzedelere ücretsiz saç kesimi gerçekleştirdi.

Pendik Belediyesi ve Pendik Berberler Odası iş birliğiyle gönüllü berberler depremzede vatandaşların kişisel bakımları için berber hizmeti veriyor.

Pendik Belediyesi deprem bölgesinde depremzedeler için hizmetlerine devam ediyor. Bölgede temizlikten bina hasar tespitine, günlük yemek ikramından çocuklarla yapılan çeşitli aktivitelere pek çok çalışmayı yürütüyor. Pendik Belediyesi ve Pendik Berberler Odası iş birliğiyle gönüllü berberler depremzede vatandaşların kişisel bakımları için berber hizmeti veriyor. Vatandaşlar Hatay deprem bölgesinde kurulan alana gelerek gönüllü berberlerden saç kesim, yıkama, tıraş ve benzeri berber işlemlerini yaptırabiliyor.

CHP PENDİK İLÇE BAŞKANLIĞI MARMARA CEZAEVİ'NDE İBB BAŞKANI EKREM İMAMOĞLU'NU YALNIZ BIRAKMADI
PARKLARA DÜZENLİ BAKIM VE YENİLEME ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR
PENDİK MİLLET BAHÇESİ’NDE “EN BABA FESTİVAL” COŞKUSU
İSRAİL İRAN SAVAŞININ 4. GÜNÜ;İRAN'DA 224 İSRAİL'DE 16 KİŞİ HAYATINI KAYBETTİ
PENDİK'İN ŞAMPİYONLARI KUPALARINA KAVUŞTU
KARTAL BELEDİYESİ'NDEN İGS ÖĞRENCİLERİNE DESTEK
SİLTAŞ YAPI PENDİKSPOR FUTBOL A.Ş BAŞKANI MURAT YILDIRIM GÖREVİNİ BIRAKTIĞINI DUYURDU
SAĞLIK BAKANLIĞI HPV AŞISININ ÜCRETSİZ YAPILACAĞINI DUYURDU
DIŞİŞLERİ BAKANLIĞI'NDAN İSRAİL'İN İRAN SALDIRISINA İLİŞKİN KINAMA
ORTADOĞU GERİLİMİ ALTIN FİYATLARINI TIRMANDIRDI