PENDİK'İN GÖNÜLLÜ BERBERLERİ DEPREM BÖLGESİNDE

Pendik Belediye Başkanlığı bünyesinde kurulan ''Pendik Gönüllüleri '' gönüllü berber esnafından oluşan bir ekiple deprem bölgesi Hatay'da depremzedelere ücretsiz saç kesimi gerçekleştirdi.

Pendik Belediyesi ve Pendik Berberler Odası iş birliğiyle gönüllü berberler depremzede vatandaşların kişisel bakımları için berber hizmeti veriyor.

Pendik Belediyesi deprem bölgesinde depremzedeler için hizmetlerine devam ediyor. Bölgede temizlikten bina hasar tespitine, günlük yemek ikramından çocuklarla yapılan çeşitli aktivitelere pek çok çalışmayı yürütüyor. Pendik Belediyesi ve Pendik Berberler Odası iş birliğiyle gönüllü berberler depremzede vatandaşların kişisel bakımları için berber hizmeti veriyor. Vatandaşlar Hatay deprem bölgesinde kurulan alana gelerek gönüllü berberlerden saç kesim, yıkama, tıraş ve benzeri berber işlemlerini yaptırabiliyor.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN;''KAMERALARI BANTLAMAK BİZİM KİTABIMIZDA YAZMAZ''
HAYAT VER DERNEĞİ'NDEN GAZETEMİZE ZİYARET;SOSYAL SORUMLULUK PROJELERİNE AĞIRLIK VERİLECEK
ÖZGÜR İSTANBUL GAZETESİNDEN OSMANİYE VALİSİ DR. ERDİNÇ YILMAZ'A ZİYARET
AK PARTİ OSMANİYE İL BAŞKANI BİNBOĞA'DAN KONTEYNIR KENT ESNAFINA ZİYARET
İBB'YE İKİNCİ DALGA OPERASYONU:18 KİŞİ TUTUKLANDI
BORSA İSTANBUL OPERASYONU! 15 KİŞİ HAKKINDA GÖZALTI KARARI
ADNAN MENDERES BULVARI’NDAKİ TRAFİK RAHATLAYACAK
SPORUN ŞEHRİ PENDİK’TE “SPOR ŞENLİKLERİ” BAŞLADI
İLÇE GENELİNDE BAHAR TEMİZLİĞİ BAŞLADI
ALİ EKBER ÇİÇEK VEFATININ 19. YILINDA KARTAL'DA ANILDI