PENDİKSPOR BAŞKANI MUSTAFA ŞAHİNYILMAZ MAKAMINI SARP SÖZMEN'E DEVRETTİ

Pendiskpor Başkanı Mustafa Şahinyılmaz koltuğunu Sarp Sözen'e devretti. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla gerçekleşen programda Başkan Mustafa Şahinyılmaz koltuğunu Sarp Sözen'e bıraktı.

Sarp Sözmen başkanlığı devralması ile birlikte taraftarlara özlenen başarıyı getireceğinin sözünü verdi. Hedefinin Pendikspor’u süper ligde görmek olduğunu söyleyen Sarp başkanımız, bunun için elinden ne gerekiyorsa Pendikspor için yapmaya çalışacağını belirtti.

Transfer dönemine de iddialı girmeyi düşünen başkanımız Galatasaray’dan Kerem Aktürkoğlu ve Beşiktaş’tan Cenk Tosun’u kadroya katmak istediğini sözlerine ekledi. Altyapıya yatırımlarının da devam edeceğini, geleceğin ve başarının altyapıda olduğunu düşünen Başkan ve yönetim kurulu ekibi açıklamaları ile kamuoyunu heyecanlandırdı. Koltuğu Sarp Sözmen’e bırakan Mustafa başkanımız bu sezon istenilen başarıyı alamamızı fırsat bilerek bizi koltuktan eden başkanımıza saygımız büyük her zaman yanındayız mesajını verdi. Yeni başkanımız ve ekibine bu özel günde yanımızda oldukları için teşekkür ediyor, Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramları’nı kutluyoruz''dedi.

BAŞKAN GÖKHAN YÜKSEL MARMARA BELEDİYELER BİRLİĞİ'NE ENCÜMEN ÜYESİ SEÇİLDİ
KANUN TEKLİFİ KABUL EDİLDİ;FAHİŞ FİYAT ARTIŞI VE STOKÇULUĞA AĞIR CEZALAR GELİYOR
TUZLA'DA KARİYER VE İSTİHDAM BULUŞMALARI'NIN 40'INCISI YOĞUN KATILIMLA GERÇEKLEŞTİ
KARTAL BELEDİYESİ BU YIL ANNELER GÜNÜ'NÜ ŞENLİKLERLE KUTLUYOR
EMEKLİLER TEMMUZ'DA YÜZDE KAÇ ZAM ALACAK?
KARTALLI MİNİKLER TOPRAKLA BULUŞTU
AŞIK VEYSEL TEMALI 'ÇIRPINIR İÇİNDE DÖNDÜĞÜM DENİZ HEYKEL' SERGİSİ MALTEPE'DE AÇILDI
ÖLDÜRÜLEN ÖĞRETMENİN ARDINDAN TÜRK EĞİTİM-SEN'DEN İŞ BIRAKMA KARARI
BURAK BORA ANADOLU LİSESİ'NDEN KAN BAĞIŞI ÇAĞRISI
DRAGOS SU SPORLARI MERKEZİ'NDE HER AY 164 VATANDAŞ ÜCRETSİZ EĞİTİM ALIYOR