PENDİKSPOR BAŞKANI MUSTAFA ŞAHİNYILMAZ ŞAMPİYONLUĞU İLAN ETTİ

Pendikspor Başkanı Mustafa Şahinyılmaz ve Yönetimi Pendikspor'un 1. lige çıkarak şampiyonluğunu garantilemesi üzerine yerel basın mensuplarıyla bir araya gelerek süreci değerlendirdi.

TFF 2’nci Lig Beyaz Grupta şampiyonluk için mücadele eden Pendikspor tarihinde ilk kez Başkan Mustafa Şahinyılmaz döneminde 1. lige çıkarak şampiyonluğu tescilledi.

Pendikspor Başkanı Mustafa Şahinyılmaz Pendikspor'un şampiyonluğu garantilemesi üzerine yerel basın mensuplarıyla bir araya gelerek önemli açıklamalarda bulundu. Şahinyılmaz Pendikspor'un 1. lige çıkması nedeniyle bu hafta oynanacak maç sonucunda şampiyonluğu ilan edeceklerini belirterek şampiyonluğun tüm Pendiklilere hayırlı olmasını diledi. 

Toplantı sonrası Pendikspor'un basın yayın ve halkla ilişkilerden sorumlu yönetim kurulu üyesi Onur Durası'nın doğum günü olması nedeniyle pasta kesimi gerçekleştirildi. 

Haber/ Hatice ODABAŞ

PENDİK BELEDİYESİ'NİN AÇIK HAVA ÇOCUK ETKİNLİKLERİN 15 BİN ÇOCUK KATILDI
ANKARA'DAKİ BALTALI SALDIRIDA FLAŞ GELİŞME! BABA VE OĞLU GÖZALTINA ALINDI
SAHTE DİPLAMA SKANDALINA ADI KARIŞAN İSİMLER ORTAYA ÇIKTI
PENDİK BELEDİYESİNDEN ÜNİVERSİTE ADAYLARINA TERCİH DESTEĞİ
BAŞKAN EREN ALİ BİNGÖL KOMŞULARIYLA BULUŞMAYA DEVAM EDİYOR
ÜMRANİYE’DE 40 BİN TÜRK BAYRAĞI DAĞITILIYOR
PENDİKSPOR BAŞKANI ADEM ZAFER TORUN'DAN KAYMAKAM MEHMET YILDIZ'A NEZAKET ZİYARETİ
SAHTE E-İMZA VE DİPLOMA SORUŞTURMASI TAMAMLANDI
GÖÇBEYLİ KÜLLİYESİ'NİN TEMELİ DUALARLA ATILDI
GEYVE'DE HAMİLE ÇALIŞANA MOBBİNG İDDİASI:SENDİKADAN SPOR MÜDÜRÜNE SORUŞTURMA TALEBİ