PENDİKSPOR BOLU DEPLASMANINDAN 3 PUANLA DÖNDÜ: ZİRVE TAKİBİ SÜRÜYOR

​Trendyol 1. Lig’in 18. haftasında heyecan dolu bir mücadeleye sahne olan Bolu Atatürk Stadyumu’nda, konuk ekip Pendikspor hata yapmadı.


Sahadan 2-1’lik galibiyetle ayrılan İstanbul temsilcisi, kritik bir üç puanı hanesine yazdırarak yükselişini sürdürdü.


​İkinci Yarıda Gelen Goller
​Maçın ilk yarısı karşılıklı ataklarla golsüz eşitlikle geçilirken, Pendikspor ikinci devrede ağırlığını koydu.
​57. dakika: Bekir Karadeniz sahneye çıkarak takımını 1-0 öne geçirdi.
​72. dakika: Wilks’in kaydettiği golle fark ikiye çıktı ve Pendikspor iyice rahatladı.


​Boluspor’un Çabası Yetmedi
​Ev sahibi Boluspor, maçın son bölümlerinde baskısını artırsa da aradığı golü ancak uzatmalarda bulabildi. 90+1. dakikada Doğan Can Davas fileleri havalandırarak umutlansa da, kalan kısıtlı sürede başka gol olmayınca Boluspor sahadan mağlubiyetle ayrıldı.
​Puan Durumunda Son Durum
​Bu önemli galibiyetle birlikte Pendikspor puanını 36’ya çıkararak üst sıralardaki yerini sağlamlaştırdı. Kendi evinde puan kaybı yaşayan Boluspor ise 26 puanda kalarak play-off hattı yarışında yara aldı.

BAYRAM TATİLİ UZADI BİLET FİYATLARI UÇUŞA GEÇTİ
PENDİK'TE HIDRELLEZ COŞKUSU: EMİRLİ KÖYÜ GELENEKSEL ŞENLİĞE EV SAHİPLİĞİ YAPTI
TUZLA'DA TEMİZLİK SEFERBERLİĞİ
ÜMRANİYE’DE GİYİM ÜRETİM TEKNOLOJİSİ KURSLARIYLA KADINLARA ÜCRETSİZ MESLEKİ EĞİTİM İMKÂNI
PENDİK ATATÜRK ORTAOKULU'NDA BİLİM RÜZGARI: TÜBİTAK 4006 FUARI AÇILDI
KARTAL’DA ANNELER GÜNÜ COŞKUSU
CHP PENDİK İLÇE BAŞKANLIĞI'NDAN FATİH MAHALLE ESNAFINA ZİYARET
PENDİK KENT KONSEYİ VE PESİAD'DAN KAYMAKAM MEHMET YILDIZ'A ANLAMLI ZİYARET
KARTAL’DA HALK OYUNLARI RÜZGÂRI
ESENLER EROKSPOR:1-1 PENDİKSPOR