PENDİKSPOR EYÜPSPOR'A 3-0 MAĞLUP OLDU

TFF 2. lig kırmızı grup 26. hafta müsabakasında Pendikspor, ligin zirvesinde bulunan Eyüpspor’a 3-0 mağlup oldu. Pendik Stadyumu’nda oynanan müsabaka sonrası Pendikspor ligin 12. sırasına yerleşti.


Müsabaka öncesi önemli bir duyuru yapan Pendikspor yönetimi, sosyal medya hesaplarından yaptığı çağrıyla protokol tribününe en fazla 20 kişi alınacağını ve bu sayının aşılmamasını dile getirdi.


3-0’lık net bir skorla sonlanan müsabakada ilk golü kendi kalesine Pendikspor’lu futbolcu, Erdinç Pekgöz atarken, ikinci golü Okan Baydemir, üçüncü golü Görkem Bitin kaydetti.


Pendikspor bu sonuçla ligin zirvesindeki yerini korurken, Pendikspor lign 12. sırasında kaldı.
Dostluk çerçevesinde geçen müsabakada Pendikspor rakibi Eyüpspor’u misafir etti. Pendikspor Başkanı Mustafa Şahinyılmaz ve yönetimi, Eyüp kafilesine iyi dileklerini ileterek rakibini Pendik’ten uğurladılar. 
Pendikspor Play-Off kalma mücadelesi yaparken Eyüpspor ise şampiyonluk yolunda yara almama mücadelesini yaparken sahada iki ezeli dost kulüp kozlarını paylaştılar. 


Kırmızı Beyazlılar maçın 20.dakikasına kadar konuk takıma gol izni vermedi. Sol taraftan ortalanan topa Eyüpspor'lu Futbolcu topa çok sert vurarak Pendikspor defans oyuncusu Erdinç Pekgöz topa müdahale etmesine rağmen topu kendi ağlarına yolladı. Pendikspor bu gole cevap ararken kendi kalesinde 27. Dakikada Okan Baydemir’in golüne engel olamadı.

Pendikspor soyunma odasına ilk yarının sonunda 2-0 yenik durumda gitti. 2. Yarıda rakibe göre daha istekli gol arayan Pendikspor yakaladığı gol pozisyonlarını değerlendiremedi. Maçın 80. Dakikasında Görkem Bitin kendisinin 1. Takımının 3. Golünü kaydetti. Pendikspor Eyüpspor maçı skor değişti dostluk bozulmadı maçtan sonra Pendiksporlu taraftar gurubu Eyüpspor 2 güzide kulüp başkanını yanlarına çağırarak objetiflere poz verdiler. İşte dostluk bu skor ne olursa olsun dostluk ebedi kalır.

YAĞMUR SUYU KANALLARI VE MAZGALLARDA YOĞUN TEMİZLİK
İMAMOĞLU'NUN EŞİNİN AVUKATI NUSRET YILMAZ ADLİYEYE SEVK EDİLDİ
AK PARTİ'YE GEÇEN ÖZLEM ÇERÇİOĞLU İLE İLGİLİ YENİ GELİŞME:AKLANDIM DEDİĞİ DOSYA YENİDEN AÇILDI
ÜMRANİYE KUMAŞÇILAR ÇARŞISI: PERAKENDE KUMAŞTAKİ GÜÇLÜ ADRES
KADINLAR ÜRETİYOR KARTALLILAR KAZANIYOR
PENDİK 5. KAHVE FESTİVALİ BAŞLIYOR
4. ULUSLARARASI HALK OYUNLARI FESTİVALİ KARTAL'DA BAŞLIYOR
BAKAN YERLİKAYA DUYURDU: SAPIK TACİZCİ YAKALANDI
KÜTÜPHANELER YENİ DÖNEME HAZIRLANIYOR
ÜMRANİYE BELEDİYESİ’NDEN OKULLARA YENİ DÖNEM ÖNCESİ BAKIM VE ONARIM DESTEĞİ