PENDİKSPOR KENDİ EVİNDE SAKARYASPOR'U EZDİ GEÇTİ: 4-1

Trendyol 1. Lig'in 7. haftasında Pendikspor, sahasında Sakaryaspor'u kendi evinde 4-1'lik skorla mağlup etti.


Pendikspor'un galibiyet gollerini Jonson Clarke-Harris (penaltıdan), Yiğit Fidan, Hüseyin Maldar ve Ahmet Karademir kaydetti. Bu sonuçla Pendikspor puanını 14'e yükseltti.


Maçın en çok konuşulan anı ise 76. dakikada yaşandı. Sakaryaspor'un tecrübeli ismi Caner Erkin, takım arkadaşı Burak Altıparmak'a tokat atarak direkt kırmızı kartla oyun dışı kaldı. Sakaryaspor bu haftayı 8 puanla kapattı.

Ev sahibine galibiyeti getiren golleri 19'da penaltıdan Jonson Clarke-Harris, 53'te Yiğit Fidan, 59'da Hüseyin Maldar ve 90+1. dakikada Ahmet Kandemir atarken, konuk ekibin tek golünü ise 31. dakikada penaltıdan Gael Kakuta kaydetti.

Yeşil Siyahlılar'ın tecrübeli oyuncularından Caner Erkin, 76. dakikada takım arkadaşı Burak Altıparmak'a tokat attığı gerekçesiyle kırmızı kart gördü.

Bu sonuçla birlikte Pendikspor puanını 14'e yükseltirken, Sakaryaspor ise 8 puanda kaldı.

Trendyol 1. Lig'in bir sonraki haftasında Pendikspor, Keçiörengücü'ne konuk olacak. Sakaryaspor, Sivasspor'u ağırlayacak.

TUZLA BİLECİK’LİLER TİYATRO 11 BULUŞTU
GÜLİSTAN DOKU SORUŞTURMASINDA YENİ GELİŞME: ARALARINDA ESKİ VALİNİN OĞLU DA DAHİL 13 KİŞİ GÖZALTINDA
RTÜK'TEN OKUL SALDIRISIYLA İLGİLİ PAYLAŞIM YAPANLARA YASAL İŞLEM UYARISI
''PenCR KAHVE'' AÇILIYOR
VELİBABA ORTAOKULU'NDAN GÖRKEMLİ SERGİ:''GELENEKTEN GELECEĞE''
ÜMRANİYE’NİN GERİ DÖNÜŞÜM GÖNÜLLÜLERİ: BÜYÜKLERDEN DOĞAYA ANLAMLI DOKUNUŞ
HATALI PARKLANMA, HİZMETİ AKSATIYOR
AK PARTİ MALTEPE'DEN SAĞLIK HAFTASI'NDA ÇIKARMA: SAĞLIK ORDUSUYLA BİR ARAYA GELDİLER
TUZLA BELEDİYESİ 2025 YILI FAALİYET RAPORU OY ÇOKLUĞUYLA KABUL EDİLDİ
KADIN EMEĞİ VE ÇEVRE BİLİNCİ BU PAZARDA BULUŞTU