PENDİKSPOR PAZAR GÜNÜ ERZURUMSPOR FK İLE KARŞI KARŞIYA GELECEK

Siltaş Yapı Pendikspor 9. hafta karşılaşmasında Erzurumspıor'u kendi evinde ağırlıyor. 20 Ekim Pazar günü Pemdik stadında oynanacak maçın karşılaşmasını Oğuzhan Aksu yönetecek.

Trendol 1. Lig'in 9. haftasında Pendikspor Erzurumspor FK karşılaşmasını kendi sahasında gerçekleştirecek.

Pendikspor, Erzurumspor FK ile gerçekleştireceği karşılaşma için hazırlıklarını sürdürüyor. Takım, antrenmanlara düzenli olarak devam ederek, maç öncesi kondisyon ve taktik çalışmalarına odaklanıyor.

Hedef Maçın Kazanılması
Pendikspor, Erzurumspor FK ile yapılacak olan maçta hedefinin galibiyet olduğunu belirtiyor. Takım, bu maçla birlikte ligdeki pozisyonunu güçlendirmeyi amaçlıyor.

Hazırlıkların Devamı
Antrenmanlar, sakatlık veya yorgunluk yaşanmadan yoğun bir tempoda sürdürülüyor. Teknik ekip, oyuncuların performanslarını artırmak için çeşitli çalışmalar yaparak, en iyi sonuçları elde etmeye çalışıyor.

Pendikspor taraftarlarının desteğiyle, bu maçı kazanmayı hedefleyen takım, tüm hazırlıklarını tamamlama aşamasına geldi. Erzurumspor FK karşılaşmasına dair heyecan, büyük bir coşkuyla bekleniyor.

EMEKLİ İKRAMİYESİ İÇİN 17 BİN TL TEKLİFİ MECLİSTE
RAMAZAN’DA FIRIN VE PASTANELERE SIKI DENETİM
BAŞKAN GÖKHAN YÜKSEL YALI YUNUS TOPSELVİ KÜLTÜR MERKEZİ'NDE İFTAR SOFRASINDA BULUŞTU
ÖZEL ÇOCUK VE AİLE AKADEMİSİ BAŞLADI
KARTAL'DA DAYANIŞMA SOFRALARI:SAHURDAN İFTARA KESİNTİSİZ HİZMET
AKYAZI'DA HİJYEN SKANDALI! AYAKLA HAMUR YOĞURAN İŞLETME MÜHÜRLENDİ
YAYALAR SEMT PAZARI 22 ŞUBAT'TA HİZMETE AÇILIYOR
ADALET VE İÇİŞLERİ BAKANLIKLARINDA ÜST DÜZEY ATAMALAR
KARTALLILAR RAMAZAN'IN İLK İFTARINDA AYNI SOFRADA BULUŞTU
BAŞKAN AHMET CİN:''RAMAZAN AYI BOYUNCA 500 BİN KİŞİLİK İFTAR VERECEĞİZ''