PENDİKSPOR PLAY-OFF FİNAL MAÇINI BODRUMSPOR'LA OYNAYACAK

Süper Lig yolunda son 1 maça çıkacak olan Pendikspor, Play-Off final müsabakasında Manisa Akhisar’da Bodrumspor ile karşı karşıya gelecek. 8 Haziran 2023 Perşembe günü oynanacak müsabakaya yaklaşık 5 bin Pendikli taraftarın alınması bekleniyor.

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Spor Toto 1. Lig Play-Off müsabakasının Manisa Akhisar’da oynanmasına karar verdi. 

İşte TFF’nin açıklaması:
“Pendikspor Futbol A.Ş. ile Bodrumspor A.Ş. arasında oynanacak olan Spor Toto 1. Lig Play-Off Final müsabakası, 8 Haziran 2023 Perşembe günü saat 20.00'de Spor Toto Akhisar Stadyumu'nda oynanacaktır.
Kamuoyuna saygıyla duyurulur.
Türkiye Futbol Federasyonu”

12.139 seyirci kapasitesi Akhisar Stadyumu’nda oynanacak müsabaya, Pendik’ten çok sayıda taraftar katılım sağlayacak. Tüm hazırlıkları yapan Pendikspor taraftarı, gerek otobüsler ile gerekse özel araçları ile Akhisar’a hareket edecek.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN;''KAMERALARI BANTLAMAK BİZİM KİTABIMIZDA YAZMAZ''
HAYAT VER DERNEĞİ'NDEN GAZETEMİZE ZİYARET;SOSYAL SORUMLULUK PROJELERİNE AĞIRLIK VERİLECEK
ÖZGÜR İSTANBUL GAZETESİ'NDEN OSMANİYE VALİSİ DR. ERDİNÇ YILMAZ'A ZİYARET
AK PARTİ OSMANİYE İL BAŞKANI BİNBOĞA'DAN KONTEYNIR KENT ESNAFINA ZİYARET
İBB'YE İKİNCİ DALGA OPERASYONU:18 KİŞİ TUTUKLANDI
BORSA İSTANBUL OPERASYONU! 15 KİŞİ HAKKINDA GÖZALTI KARARI
ADNAN MENDERES BULVARI’NDAKİ TRAFİK RAHATLAYACAK
SPORUN ŞEHRİ PENDİK’TE “SPOR ŞENLİKLERİ” BAŞLADI
İLÇE GENELİNDE BAHAR TEMİZLİĞİ BAŞLADI
ALİ EKBER ÇİÇEK VEFATININ 19. YILINDA KARTAL'DA ANILDI