PENDİKSPOR TARAFTARINDAN DEPREMZEDE ÇOCUKLARA ANLAMLI DESTEK

Spor Toto 1. Lig 24. hafta müsabakasında Pendikspor ile Altınordu karşı karşıya geldi. Müsabakayı 2-1 galip bitiren Pendikspor, maçın başlama düdüğünden önce duygulandıran bir organizasyona imza attı.

Depremzede çocuklara gönderilmek üzere yeşil sahaya rengarenk futbol topları atıldı.

Haberin Video Linki Ektedir;https://www.youtube.com/watch?v=iW1rigmryuc

"Türkiye bizim canımız. Yaralarımızı birlikte saracağız." söylemiyle depremzede çocuklara gönderilmek üzere yeşil sahaya 1000 adet futbol topu atan Pendiksporlu taraftarlara, Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin, Pendikspor Futbol A.Ş. Başkanı Mahmut Türkoğlu, Pendikspor Derneği Başkanı Atakan Yüce ve pek çok Pendikli de eşlik etti. 

Pendikspor camiası daha önce de depremzedelere faydalı olmak için yardım kampanyalarına katılmış, başta AFAD ve Kızılay olmak üzere yardım kuruluşlarıyla koordineli bir şekilde hareket etmişti.

PENDİK BELEDİYESİ'NİN AÇIK HAVA ÇOCUK ETKİNLİKLERİN 15 BİN ÇOCUK KATILDI
ANKARA'DAKİ BALTALI SALDIRIDA FLAŞ GELİŞME! BABA VE OĞLU GÖZALTINA ALINDI
SAHTE DİPLAMA SKANDALINA ADI KARIŞAN İSİMLER ORTAYA ÇIKTI
PENDİK BELEDİYESİNDEN ÜNİVERSİTE ADAYLARINA TERCİH DESTEĞİ
BAŞKAN EREN ALİ BİNGÖL KOMŞULARIYLA BULUŞMAYA DEVAM EDİYOR
ÜMRANİYE’DE 40 BİN TÜRK BAYRAĞI DAĞITILIYOR
PENDİKSPOR BAŞKANI ADEM ZAFER TORUN'DAN KAYMAKAM MEHMET YILDIZ'A NEZAKET ZİYARETİ
SAHTE E-İMZA VE DİPLOMA SORUŞTURMASI TAMAMLANDI
GÖÇBEYLİ KÜLLİYESİ'NİN TEMELİ DUALARLA ATILDI
GEYVE'DE HAMİLE ÇALIŞANA MOBBİNG İDDİASI:SENDİKADAN SPOR MÜDÜRÜNE SORUŞTURMA TALEBİ