PENDİKSPOR'UN TEKNİK DİREKTÖRÜ OSMAN ÖZKÖYLÜ'DEN İSTİFA AÇIKLAMASI

Trendyol Süper Lig'in 8. haftasında ağırladığı EMS Yapı Sivasspor'a 3-2 mağlup olan Siltaş Yapı Pendikspor'un Teknik Direktörü Osman Özköylü taraftarların tepkileri ardından istifa ile ilgili basın açıklamasında bulundu.

 

OSMAN ÖZKÖYLÜ;''BU LİGDE BU TAKIMI BİZ TUTACAĞIZ HİÇBİR YERE DE GİTMİYORUM''

Trendyol Süper Lig'in 8. haftasında sahasında Sivasspor'a 3-2 yenilerek galibiyet hasretini bir türlü dindiremeyen Pendikspor'da eleştirilerin hedefi olan Osman Özköylü, istifa açıklamasında bulundu.

BU KULÜP BENİM ÇOCUĞUM  TERKETMEYECEĞİM

Osman Özköylü açıklamasında şu sözlere yer verdi; "Bu ligde bu takımı biz tutacağız. Hiçbir yere de gitmiyorum. Sonuna kadar mücadele edeceğim. Bu kulüp benim çocuğum. Çocuğumu terk etmeyeceğim" dedi. Deneyimli çalıştırıcı, Sivasspor mağlubiyeti ile ilgili ise, "Maçı kazanmayı umut ederken bir anda 3-2 geriye düştük. O bizi çok etkiledi oyun gücümüz zayıfladı" dedi.

BEŞ OYUNCUMUZ ARAMIZDA DEĞİLDİ

Pendik Stadı'nda oynanan müsabakanın ardından düzenlenen basın toplantısında değerlendirmede bulunan Özköylü, "İhtiyacımız olan 3 puanı çok istiyorduk. Eksiklerimize rağmen maça çok iyi hazırlandık. Beş oyuncumuz aramızda değildi.

Hamle şansımız kısıtlıydı. Maçın başında basit bir hatadan gol yedik. Enerjimiz darbe aldı. İlk yarı istediğimiz etkinliği sağlayamadık. İkinci yarıda sistem ve oyuncu değişiklikleri yaptık. 2-0 geri düşmemize rağmen maçı 2-2'ye getirdik. Yediğimiz 3. golden önce Murat'a yapılan hareketin faul olduğunu düşünüyorum. Maçı kazanmayı ve geri dönüşü umut ederken üçüncü golü yedik. Bu da bizi çok kırdı. Birçok pozisyona girdik ancak değerlendiremedik. Emeklerimizin karşılığını alamadığımız için üzgünüz. Bu maçta kazanmayı hak ettik. Şans onlardan yanaydı" ifadelerini kullandı.

PENDİK'TE DEV KARİYER BULUŞMASI:SEKTÖRÜN LİDER FİRMALARI İŞ ARAYANLARLA BULUŞUYOR!
PENDİK BELEDİYESİNDEN LGS ÖĞRENCİLERİNE MORAL VE MOTİVASYON KAMPI
TUZLA'NIN 10 YILLIK ASFALT SORUNU ÇÖZÜLÜYOR!
TARİHİ İMZA: ABD VE İRAN ARASINDA SAVAŞ BİTİREN 14 MADDELİK MUTABAKATIN DETAYLARI BELLİ OLDU
ÜMRANİYE’DE ÇOCUK FESTİVALİ COŞKUSU YAZ BOYUNCA DEVAM EDECEK
PENDİK OKUL SPORLARI BİLEK GÜREŞİ TURNUVASI TAMAMLANDI
PENDİK’TE İMALAT SANAYİSİNE İKİZ DÖNÜŞÜM EĞİTİMLERİ DESTEĞİ
MUHARREM AYININ İLK ORUCU KARTAL CEMEVİ'NDE AÇILDI
KARTAL'DA SANAT BULUŞMASI
İZMİR'DE SEFERHİSAR BELEDİYESİ'NE ''RÜŞVET'' OPERASYONU:6 KİŞİ GÖZALTINA ALINDI