PENDİK'TE 100. YIL CUMHURİYET KUPASI DRAGON BOT YARIŞLARI BAŞLADI

Pendik Belediye Başkanlığı Cumhuriyetin 100. yılı nedeniyle Güzelyalı Tesisleri Sahil Alanı'nda Dragon Bot Yarışları düzenledi.

Pendik Belediyesi bir deniz kenti olan şehirde su sporlarına yönelik etkinlikler düzenlemeyi sürdürüyor.

Haberin Video Linki Ektedir;https://www.youtube.com/watch?v=DRgNBcIFnH4

Lise 12. sınıfların katılımıyla “Pendik 100.Yıl Cumhuriyet Kupası Dragon Bot Yarışları” final programı bugün Güzelyalı Sosyal Tesisleri Sahil bandında yoğun bir katılımla gerçekleşti. Etkinliğe Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin, Pendik Kaymakamı Mehmet Yıldız, Pendik Spor Müdürlüğü ve çok sayıda öğrenci yer aldı.

1000 öğrencinin yarıştığı Dragon Bot Yarışı renkli görüntülere sahne oldu. İki haftalık eğitim neticesinde yarışmalara katılan öğrenciler küreklere asılarak dereceye girmek için kıyasıya yarıştı.Etkinliğe katılan Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin Pendik'in deniz şehri olduğuna vurgu yaparak gençlerin spor aktivitelerini daha fazla yapmaları ve bu sporu sevmeleri için gereken tüm çabayı göstereceklerini söyledi. 

İSTANBUL VALİSİ DAVUT GÜL PENDİK'TE 4. FORMA DAĞITIM TÖRENİNE KATILDI
ÜMRANİYE’DE SOSYAL DAYANIŞMANIN GÜÇLÜ ADRESİ: GÖNÜLDEN GÖNÜLE GİYİM MAĞAZASI
BAŞKAN İSMET YILDIRIM’DAN ESNAF ZİYARETİ
ANKARA'DA EMEKLİ DRAMINA MANSUR YAVAŞ ELİ:''BU İNSANLARIN YAŞAMA İHTİMALİ YOK,KAYITSIZ KALAMAYIZ''
KARTAL'DA YENİ YIL COŞKUSU KADIN EMEĞİYLE BULUŞUYOR
KARTAL BELEDİYESİ KREŞLERİNDE YERLİ MALI HAFTASI COŞKUSU
1 OCAK MİLADI YAKLAŞIYOR:SOSYAL GÜVENLİKTE ÇİFTE ZAM KISKACI BAŞLIYOR!
ÜNLÜLERE DEV UYUŞTURUCU OPERASYONU
KARTAL İLÇE EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ HUZUR TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRDİ
BİLİM ÜMRANİYE ÖĞRENCİLERİN GELECEĞİNE IŞIK TUTUYOR