PENDİK'TE 100. YIL CUMHURİYET KUPASI DRAGON BOT YARIŞLARI BAŞLADI

Pendik Belediye Başkanlığı Cumhuriyetin 100. yılı nedeniyle Güzelyalı Tesisleri Sahil Alanı'nda Dragon Bot Yarışları düzenledi.

Pendik Belediyesi bir deniz kenti olan şehirde su sporlarına yönelik etkinlikler düzenlemeyi sürdürüyor.

Haberin Video Linki Ektedir;https://www.youtube.com/watch?v=DRgNBcIFnH4

Lise 12. sınıfların katılımıyla “Pendik 100.Yıl Cumhuriyet Kupası Dragon Bot Yarışları” final programı bugün Güzelyalı Sosyal Tesisleri Sahil bandında yoğun bir katılımla gerçekleşti. Etkinliğe Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin, Pendik Kaymakamı Mehmet Yıldız, Pendik Spor Müdürlüğü ve çok sayıda öğrenci yer aldı.

1000 öğrencinin yarıştığı Dragon Bot Yarışı renkli görüntülere sahne oldu. İki haftalık eğitim neticesinde yarışmalara katılan öğrenciler küreklere asılarak dereceye girmek için kıyasıya yarıştı.Etkinliğe katılan Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin Pendik'in deniz şehri olduğuna vurgu yaparak gençlerin spor aktivitelerini daha fazla yapmaları ve bu sporu sevmeleri için gereken tüm çabayı göstereceklerini söyledi. 

ÜMRANİYE’DE SPOR VE GELENEK BİR ARADA: BİNLERCE ÖĞRENCİ KATILDI
KÜRESEL SUMUD FİLOSU İSTANBUL'DA 31 AKTİVİST YARALI
SOSYAL MEDYADA REKLAM YAPAN AVUKATLARA SIKI TAKİP:TBB'DEN YENİ HAMLE
MARMARAY'DA 7 GÜN GECE SEFERLERİ DÖNEMİ BAŞLIYOR
İSTANBUL VALİLİĞİNDEN 1 MAYIS AÇIKLAMASI 575 KİŞİ GÖZALTINA ALINDI
DİSK'TEN TAKSİM'DE 1 MAYIS ÇELENGİ:''MÜCADELE AZMİNİ SELAMLIYORUZ''
İSTANBUL VALİLİĞİ'NDEN 1 MAYIS TEDBİRLERİ
KAVAKPINAR ANTREMAN SAHALARINDA SONA GELİNDİ
KARTAL KADIN MECLİSİ’NDEN YEREL YÖNETİMDE GÜÇLÜ TEMSİLİYET
KARTAL’DA EBEVEYNLERE REHBERLİK SEMİNERİ