PENDİK'TE 19 MAYIS TÖRENLERLE KUTLANDI

19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı Pendik'te törenlerle kutlandı.

Pendik sahil meydanı Atatürk anıtı önünde gerçekleşen kutlama törenine Pendik Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Osman Karaca,CHP Pendik ilçe Başkanı Doğan Çakmak ve İlçe Yönetimi,İYİ Parti Pendik İlçe Başkanı Süleyman Turan ve sivil toplum kuruluşları katılım sağladı.

Pendik sahil Meydanı Atatürk anıtı önünde gerçekleşen tören İstiklal Marşı'nın okunması sonrasında sırasıyla çelenk sunumu yapılarak sona erdi.

 Ulu Önder Atatürk'ün Samsun'a Ayak Basışını Evlerden Gümbür Gümbür Kutlayalım

Pendik Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Osman KARACA, Ulu Önder Atatürk’ün 19 Mayıs 1919 tarihinde Samsun’a ayak basışının 101. Yıl dönümünde “Evlerimizin camlarını, balkonlarını, Türk Bayrağı ve Atatürk posterleriyle donatalım ve hep bir ağızdan saat 19.19’da coşku ile gümbür gümbür İstiklal Marşı'mızı okuyarak hep beraber kutluyoruz.” dedi. 
Müdür Karaca; 19 Mayıs Atatürk’ü Anma gençlik ve Spor Bayramı ile Gençlik Haftası etkinliklerini Covid- 19 salgını nedeniyle meydanlarda değil ev ortamında kutlayacağız.” diyerek uzaktan eğitim kapsamında uzman antrenörler tarafından on-line derslerimiz ile bayram kutlamalarına da devam ettiklerini dile getirdi.
Gençlik ve Spor İlçe  Müdürü Osman Karaca “Haydi Pendik; 19 Mayıs Salı akşamı saat 19.19’da bayraklarla 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı'mızı, stadyumlarda, evlerimizin balkonunda, camlarımızda ve her yerde coşku ile gümbür gümbür İstiklal Marşımızı okuyarak hep beraber kutluyoruz.”  dedi.

CHP GENEL BAŞKANI ÖZGÜR ÖZEL KARTAL’DA TOPLU AÇILIŞ TÖRENİNE KATILDI
TFF'DEN BAHİS ŞOKU:314 ANTRENÖRE MEN CEZASI
TÜRK-İŞ OCAK AYI VERİLERİNİ AÇIKLADI: YOKSULLUK SINIRI 100 BİN TL BARAJINI AŞTI
RESTORANLARDA KUVER VE SERVİS ÜCRETLERİ YASAKLANDI
PENDİK BELEDİYESİ, AFET VE ARAMA KURTARMA FARKINDALIK EĞİTİMLERİNE DEVAM EDİYOR
PENDİK'TE MÜBADELENİN 103. YILINA ÖZEL ANLAMLI KONSER
BAŞKAN İSMET YILDIRIM TENEFFÜSTE ÖĞRENCİLERİN SEVİNCİNE ORTAK OLDU
AKOM'DAN KAR YAĞIŞI UYARISI
LOJİSTİK KURYE SEKTÖRÜNDE 69 YAŞ DÖNEMİ BAŞLIYOR
KARTAL BELEDİYESİ GENÇLİK MECLİSİ 2026 YILININ İLK TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ