PENDİK'TE 24 SAAT SÜREN HİZMET

Pendik Belediyesi ekipleri, uzun süren sağanak yağış ve hızı 60 km.yi bulan fırtına nedeniyle yaşanan olumsuzluklara karşı sabaha kadar çalışıyor. 

Tam donanımlı ekipler, devrilen ağaçlara, bazı arterlerde çöken yollara ve tıkanan yağmur suyu ızgaralarına hızlı bir şekilde müdahale ediyor.

Pendik’te hızı saatte 60 kilometreyi bulan fırtına ve 24 saatte metrekareye 87 kiloya kadar yağış düşmesi şehrin farklı bölgelerinde olumsuzluklara sebep oldu. Pendik Belediyesi ekipleri de önlemlerin yanı sıra aldığı ihbarlar doğrultusunda tam donanımlı araçlarla yaşanan sıkıntılara müdahele etti. Geçtiğimiz gece bir sitenin çöken istinat duvarına karşı onarım işlemi gerçekleştiren ekipler, devrilen ağaçlara, bazı arterlerde çöken yollara ve tıkanan yağmur suyu ızgaralarına hızlı ve etkin bir şekilde müdahele etti.

Ekipler, vatandaşların yaşanan olumsuzlukları Pendik Belediyesinin 444 81 80 numaralı telefonuna bildirebileceklerini belirttiler.

KARTAL BELEDİYESİ'NDEN ANLAMLI DESTEK
KARTAL'IN MİNİKLERİ DENİZ YAŞAMINI KEŞFETTİ
TUZLA'NIN 2 BİN 500 YILLIK TARİHİ SEMPOZYUMDA ELE ALINDI
VİZE DOLANDIRICILARINA BAKANLIK ENGELİ: 6 FİRMAYA FAALİYETLERİ DURDURMA CEZASI
CHP’DE "KILIÇDAROĞLU" DEPREMİ: BAŞARIR VE GÜNAYDIN’IN GÖREVLERİ DÜŞTÜ!
13 BEYAZ ET FİRMASINA KAYYUM ATANDI
BAŞKAN AHMET CİN'DEN HİZMETLE GEÇEN 7 YILLA İLİŞKİN AÇIKLAMA:BORÇSUZ BELEDİYEYİZ''
AK PARTİ İSTANBUL İL BAŞKANI ABDULLAH ÖZDEMİR'DEN PENDİK BELEDİYESİNE TEBRİK VE TEŞEKKÜR
CHP'DE DEPREM:PM DÜŞTÜ GÖZLER 45 GÜNLÜK KURULTAY SÜRECİNDE!
PENDİK'TE SANAT DEVRİMİ:OZAN İNKAYA'DAN ANADOLU YAKASI'NIN EN KAPSAMLI TİYATRO AKADEMİSİ