PENDİK'TE 3 YENİ PARK DAHA HİZMETE KAZANDIRILDI

Pendik Belediyesi 3 yeni parkın daha yapımını tamamladı. Şeyhli Düğün Sokak Parkı, Ahmet Yesevi Harbiye Sokak Parkı ve Kurtköy Eftelya Sokak Parkı hizmete girdi. Toplam park sayısı 203 oldu.

Yatırımlarıyla yeşil alan miktarını sürekli artıran Pendik Belediyesi kentin her bölgesine park yapmayı sürdürüyor. Son olarak Park ve Bahçeler Müdürlüğü Şeyhli, Ahmet Yesevi ve Kurtköy Mahallelerine 3 yeni park daha inşa etti. 4 bin metrekarelik Şeyhli Mahallesi Düğün Sokak Parkı, 4 bin 150 metrekarelik Ahmet Yesevi Mahallesi Harbiye Sokak Parkı ve 1.650 metrekarelik Kurtköy Mahallesi Eftelya Sokak Parkı hizmete girdi. Parklarda standart oyun grupları, yürüyüş ve dinlenme alanları bulunurken Şeyhli Mahallesi Düğün Sokak Parkı’nda bunlara ek olarak dairesel basketbol sahası yapıldı.

Çocuklar için trafik eğitim parkuru bulunacak

Tamamlanan parkların yanı sıra yeni parkların yapımını da devam ediliyor. Pendik Belediyesi ekiplerinin planlayıp yapımını sürdürdüğü parklardan biri de Kurtköy Mahallesi Yazgülü Sokak Parkı. 2 bin 500 metrekarelik alanda kurulan parkta yürüyüş, oyun alanları ve basketbol sahasının yanı sıra çocuklar için mini trafik eğitim parkuru bulunacak. Bu parkın tamamlanmasıyla Pendik'teki park sayısı 204'e çıkacak. 

KARTAL'DA ÇOCUKLAR İÇİN YENİ YIL KUTLAMALARI BAŞLADI
''İŞİMİZ AŞK'' TİYATRO OYUNU KARTALLI SANATSEVERLERLE BULUŞTU
HALK OYUNLARI DOĞU GECESİ YOĞUN İLGİ GÖRDÜ
TÜRKİYE BUZ KESİYOR! BATI KARADENİZ'E KUVVETLİ KAR YAĞIŞI UYARISI
ADD PENDİK ŞUBESİ DAYANIŞMA KAHVALTISINDA ÜYELERİYLE BULUŞTU
PENDİKSPOR KENDİ EVİNDE PUANI KURTARDI:
MANİSA ŞEHZADELER BELEDİYE BAŞKANI GÜLŞAH DURBAY HAYATINI KAYBETTİ
ÜMRANİYE’DE GENÇLERİN YENİ BULUŞMA NOKTASI: BİR BAŞKA BURGER AÇILDI
CUMHURBAŞKANI RECEP TAYYİP ERDOĞAN'DAN BAHİS AÇIKLAMASI
ATATÜRK'ÜN POSTERİNE TÜKÜREN KURYE GÖZALTINA ALINDI