PENDİK'TE 7/24 AFET SEFERBERLİĞİ;TESİSLER YARDIMLARLA DOLUP TAŞTI

Pendik Belediyesi Kahramanmaraş ve 10 ili kapsayan deprem nedeniyle Kurtköy başta olmak üzere tüm tesislerinde yardım almaya devam ediyor.

Kurtköy ve Sülüntepe Spor Kompleksi ve diğer tesislerde 3 gündür devem eden yardım seferberliği 24 saat sürüyor.

Haberin Linki Ektedir;https://www.youtube.com/watch?v=FVLKOsj8xeY

Pendik Belediyesi personeli İHH ve çok sayıda gönüllülerden oluşan ekipler sabaha kadar çalışarak  vatandaşlardan gelen tüm yardımlar özenle ayrıştırıp  paketleyerek tırlara yüklüyor.

Ağırlıklı olarak acil ihtiyaç listelerinin öne çekildiği çalışmada bebek bezi,konserve,hijyen seti, ve su gibi hayati önem taşıyan ihtiyaçlar afet bölgesine gönderiliyor. Gönüllüler vatandaşlardan gelen yardımlarla ilgili kısa bir görüş belirterek başta iç çamaşırı olmak üzere konserve ve kahvaltılık ürünlerinin gönderilmesini istediler. 

ANKEBUT TAKIMINDAN TAKIM RUHU ÖDÜLÜ!
BAŞKAN AHMET CİN'DEN MHP PENDİK İLÇE BAŞKANI KERİM KAYA'YA NEZAKET ZİYARETİ
CHP KURULTAYI ''DARBEYE KAYYUMA HAYIR SLOGANIYLA TOPLANIYOR
KÖYECEĞİZ BELEDİYESİ'NE OPERASYON:BAŞKAN YARDIMCISI GÖZALTINA ALINDI
PENDİK İLÇE JANDARMA KOMUTANLIĞI AİLE İÇİ ŞİDDETLE MÜCADELEDE FARKNDALIK YARATTI
ISPARTA VALİLİĞİ'NDEN DANS GÖRÜNTÜLERİNE SORUŞTURMA BAŞLATTI
ÜMRANİYE BELEDİYESİ’NDEN GENÇLERE EĞİTİM DESTEĞİ
CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'DAN SOSYAL KONUT PROJESİ AÇIKLAMASI
BAŞKAN YILDIRIM YENİ HAFTAYA ÖĞRENCİLERLE BAŞLADI
GRAM ALTINDA TARİHİ ZİRVE