PENDİK'TE AĞAÇ BUDAMA ÇALIŞMALARI BAŞLADI

Pendik Belediyesi ekipleri, önümüzdeki bahara kadar sürecek ağaç budama çalışmasına başladı. Budamayla ağaçların dal ve yapraklarının kuvvetlenmesi amaçlanıyor.

Ağaç budama mevsiminin başlamasıyla Pendik Belediyesi ekipleri budama çalışmalarına başladı. Kent genelinde yapılan çalışmalarda ekipler, özel araçlar kullanarak önce ağaçları buduyor, ardından da kesilen dalların köklerine ilaç sürüyor.

Ağaçların iyileştirilmesi ve kuvvetlendirilmesi amacıyla yapılan budama çalışması önümüzdeki bahar aylarına kadar devam edecek. Budama işlemi sadece Pendik Belediyesinin sorumluluk alanlarında yapılacak, özel mülkiyet alanlarına (site, apartman ve iş yeri bahçeleri vb.) ilişkin budama talebi ücret karşılığı değerlendirilecek.

Budama neden yapılıyor?

Ağaç budama işlemi her yıl kasım-mart ayı dönemlerinde yapılıyor. Budama sonunda ağaçların dal ve yapraklarının kuvvetlenmesi amaçlanıyor ve bu sayede ağacın ömrünün uzaması sağlanıyor.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN;''KAMERALARI BANTLAMAK BİZİM KİTABIMIZDA YAZMAZ''
HAYAT VER DERNEĞİ'NDEN GAZETEMİZE ZİYARET;SOSYAL SORUMLULUK PROJELERİNE AĞIRLIK VERİLECEK
ÖZGÜR İSTANBUL GAZETESİNDEN OSMANİYE VALİSİ DR. ERDİNÇ YILMAZ'A ZİYARET
AK PARTİ OSMANİYE İL BAŞKANI BİNBOĞA'DAN KONTEYNIR KENT ESNAFINA ZİYARET
İBB'YE İKİNCİ DALGA OPERASYONU:18 KİŞİ TUTUKLANDI
BORSA İSTANBUL OPERASYONU! 15 KİŞİ HAKKINDA GÖZALTI KARARI
ADNAN MENDERES BULVARI’NDAKİ TRAFİK RAHATLAYACAK
SPORUN ŞEHRİ PENDİK’TE “SPOR ŞENLİKLERİ” BAŞLADI
İLÇE GENELİNDE BAHAR TEMİZLİĞİ BAŞLADI
ALİ EKBER ÇİÇEK VEFATININ 19. YILINDA KARTAL'DA ANILDI