PENDİK’TE ARA TATİLDE OKULLAR PIRIL PIRIL OLDU

Pendik Belediyesi, 3 Şubat Pazartesi günü başlayacak ikinci eğitim ve öğretim dönemi öncesinde ilçedeki tüm resmi okullarda kapsamlı temizlik ve dezenfeksiyon çalışmaları gerçekleştirdi.

Pendik Belediyesi ekipleri 3 Şubat Pazartesi günü başlayacak ikinci eğitim ve öğretim dönemi öncesi okullarda dezenfeksiyon ve temizlik çalışması yaptı.

17 Ocak’ta başlayan yarıyıl tatilinin son günleri yaklaşırken belediye ekipleri okulların hijyen standartlarını en üst seviyeye taşımak için yoğun bir mesai harcadı. Çalışmalar kapsamında sınıflar, kütüphaneler ve lavabolar salgın hastalıklara karşı titizlikle temizlendi ve dezenfekte edildi. Planlanan program doğrultusunda çalışmalar sayesinde öğrenciler, yeni döneme temiz ve hijyenik bir ortamda başlayacak.

RIZA AKPOLAT ÖRGÜT ÜYELİĞİNDEN BERAAT ETTİ
PENDİK'E DEV YATIRIM
ULUDAĞ ETEKLERİNDE KORKUTAN ORMAN YANGINI:3 FARKLI NOKTADA ALEVLERLE MÜCADELE
ADALET BAKANI AKIN GÜRLEK'TEN ZONGULDAK'TA MEVSİMLİK İŞÇİLERE YÖNELİK SALDIRIYA İLİŞKİN AÇIKLAMA
ORFA YAPI PENDİSKSPOR DEPLASMANDA ANTALYASPOR'U GOL DÜELLOSUNDA MAĞLUP ETTİ
BAŞKAN BİNGÖL TUZLA BELEDİYESİ'NDE VATANDAŞLARLA BULUŞTU
ADD'DEN NETENYAHU'YA SERT TEPKİ:SOYKIRIMCI KATİLLER İYİ BİLMELİDİR Kİ TÜRKİYE BİR ORTA DOĞU ÇADIR DEVLETİ DEĞİLDİR!
TBMM 4. YASAMA YILINI YOĞUN MESAİYLE TAMAMLADI:YARGIDAN EKONOMİYE BİRÇOK DÜZENLEME YASALAŞTI
SOSYAL MEDYADA KURALLARA UYMAYAN EMLAKÇI VE GALERİLERE DEV CEZA
BAŞKAN AHMET CİN'DEN ÜNVERSİTEYE İLK KEZ KAYIT YAPTIRACAK ÖĞRENCLERE 20 BİN TL DESTEK