PENDİK'TE ASFALT SERİMİ 7 BÖLGEDE SÜRÜYOR

İlçe genelinde asfalt serim ve yama çalışmalarını sürdüren Pendik Belediyesi, 7 ayrı ekiple 7 ayrı bölgede çalışıyor. Bu yıl sonuna kadar 130 bin ton asfalt serimi (yama dahil) hedefleniyor.

Pendik Belediyesi ekipleri hava şartlarının elverişli hale gelmesiyle asfalt serim çalışmalarını hızlandırdı.

Belediye ekipleri Çınardere Mahallesi’nden Ahmet Yesevi Mahallesi’ne ilçe genelinde 7 ayrı ekiple 7 ayrı bölgede çalışıyor. Diğer yandan da cadde ve sokaklarda yama çalışmaları gerçekleştiriliyor. Asfalt robotuyla kısa sürede gerçekleştirilen yama çalışmasıyla özellikle ara sokaklar daha konforlu hale getiriliyor.

130 bin ton asfalt hedefleniyor

Belediye ekiplerinin asfalt serim ve yama çalışması hava şartları müsaade ettiği sürece bu yıl sonuna kadar devam edecek. Pendik Belediyesi bu asfalt sezonunda toplamda 130 bin ton asfalt serimi (yama dahil) hedefliyor.

KARTAL'DA ÇOCUKLAR İÇİN YENİ YIL KUTLAMALARI BAŞLADI
''İŞİMİZ AŞK'' TİYATRO OYUNU KARTALLI SANATSEVERLERLE BULUŞTU
HALK OYUNLARI DOĞU GECESİ YOĞUN İLGİ GÖRDÜ
TÜRKİYE BUZ KESİYOR! BATI KARADENİZ'E KUVVETLİ KAR YAĞIŞI UYARISI
ADD PENDİK ŞUBESİ DAYANIŞMA KAHVALTISINDA ÜYELERİYLE BULUŞTU
PENDİKSPOR KENDİ EVİNDE PUANI KURTARDI:
MANİSA ŞEHZADELER BELEDİYE BAŞKANI GÜLŞAH DURBAY HAYATINI KAYBETTİ
ÜMRANİYE’DE GENÇLERİN YENİ BULUŞMA NOKTASI: BİR BAŞKA BURGER AÇILDI
CUMHURBAŞKANI RECEP TAYYİP ERDOĞAN'DAN BAHİS AÇIKLAMASI
ATATÜRK'ÜN POSTERİNE TÜKÜREN KURYE GÖZALTINA ALINDI