PENDİK'TE ASFALT SERİMİ 7 BÖLGEDE SÜRÜYOR

İlçe genelinde asfalt serim ve yama çalışmalarını sürdüren Pendik Belediyesi, 7 ayrı ekiple 7 ayrı bölgede çalışıyor. Bu yıl sonuna kadar 130 bin ton asfalt serimi (yama dahil) hedefleniyor.

Pendik Belediyesi ekipleri hava şartlarının elverişli hale gelmesiyle asfalt serim çalışmalarını hızlandırdı.

Belediye ekipleri Çınardere Mahallesi’nden Ahmet Yesevi Mahallesi’ne ilçe genelinde 7 ayrı ekiple 7 ayrı bölgede çalışıyor. Diğer yandan da cadde ve sokaklarda yama çalışmaları gerçekleştiriliyor. Asfalt robotuyla kısa sürede gerçekleştirilen yama çalışmasıyla özellikle ara sokaklar daha konforlu hale getiriliyor.

130 bin ton asfalt hedefleniyor

Belediye ekiplerinin asfalt serim ve yama çalışması hava şartları müsaade ettiği sürece bu yıl sonuna kadar devam edecek. Pendik Belediyesi bu asfalt sezonunda toplamda 130 bin ton asfalt serimi (yama dahil) hedefliyor.

KIRIM KARANLIĞA GÖMÜLÜYOR:KADİM TÜRK YURDUNDA İNSANİ KRİZ KAPIDA!
ANKARA VE KKTC AVRUPA'DAN AP'YE REST:''BU KARAR YOK HÜKMÜNDEDİR!''
CHP İSTANBUL İL BİNASINDA PANKART KRİZİ:ÇEVİK KUVVET MAKAM KATINA GİRDİ
VATANDAŞ SORUYOR, BAŞKAN CEVAPLIYOR PROGRAMI ATAKENT MAHALLESİ’NDE GERÇEKLEŞTİ
ÖZGÜR ÖZEL'DEN YENİ YOL HARİTASI:''YA PARTİYİ GERİ ALIRIZ YA DA SIFIRDAN YENİ PARTİ KURACAĞIZ''
LGS SONUÇLARI AÇIKLANDI:425 ÖĞRENCİ TAM PUANLA ZİRVEDE!
TEKSTİLDE 40 YILIN EN AĞIR DARBESİ:377 BİN İŞSİZ 10 BİN KAPANAN ŞİRKET!
MSB YILIN İKİNCİ YARISI İÇİN BEDELLİ ASKERLİK ÜCRETİNİ AÇIKLADI
ÜMRANİYE’DE ÇOCUKLAR ÖĞRENİRKEN ANNELER DE ÜRETTİ
GÖREVDEN UZAKLAŞTIRILAN BEYOĞLU BELEDİYE BAŞKANI İNAN GÜNEY TAHLİYE EDİLDİ