PENDİK'TE BAYAT EKMEKLER SOKAK HAYVANLARINA GERİ DÖNÜYOR

Pendik Belediyesinin gerçekleştirdiği uygulamayla ilçe sınırlarındaki 124 noktadan toplanan bayat ekmekler sokak hayvanları için değerlendiriliyor.

Pendik Belediyesinin sokak hayvanları için uygulamaya başlattığı bayat ekmek toplama kampanyası devam ediyor. Kampanya sayesinde vatandaşların da desteğiyle geçen yıl yine tonlarca bayat ekmeğin israfının önüne geçildi. Uygulama için başta siteler olmak üzere ilçe sınırlarındaki 124 noktaya bayat ekmek toplama kutusu yerleştirildi.

Bayat ekmekler nasıl değerlendiriliyor?

Pendik Belediyesine bağlı iki ekip düzenli olarak 124 noktadaki toplama kutularındaki bayat ekmekleri topluyor. Ekmekler temizlenerek daha sonra AVM ya da otellerden toplanan yemeklerle karıştırılıyor. Hazırlanan yiyecekler son olarak hayvan barınaklarına gönderiliyor.

PENDİK ATATÜRK ORTAOKULU'NDA BİLİM RÜZGARI: TÜBİTAK 4006 FUARI AÇILDI
KARTAL’DA ANNELER GÜNÜ COŞKUSU
CHP PENDİK İLÇE BAŞKANLIĞI'NDAN FATİH MAHALLE ESNAFINA ZİYARET
PENDİK KENT KONSEYİ VE PESİAD'DAN KAYMAKAM MEHMET YILDIZ'A ANLAMLI ZİYARET
KARTAL’DA HALK OYUNLARI RÜZGÂRI
ESENLER EROKSPOR:1-1 PENDİKSPOR
15. AYDOS PATİKA KOŞUSU KIYASIYA MÜCADELEYE SAHNE OLDU
RUANDA CUMHURİYETİ BÜYÜKELÇİSİ’NDEN ÜMRANİYE BİLİM MERKEZİ’NE ZİYARET
YUVAMIZ TUZLA AÇILIŞA HAZIRLANIYOR
ERCİŞ VAKFI'NDA MURAT ÇEVİK İLE YOLA DEVAM