PENDİK'TE BAYRAM ÖNCESİ TEMİZLİK SEFERBERLİĞİ

Pendik Belediyesi, Ramazan Bayramı öncesinde ilçe genelinde kapsamlı bir temizlik çalışması başlattı. "Bayram Temizliği Çalışması" kapsamında 3 gün sürecek detaylı temizlik programı ile cadde ve sokaklar bayrama hazır hale getirilecek.

 

Pendik Belediyesi, yaklaşan bayram öncesi ilçeyi tertemiz bir görünüme kavuşturmak için “Bayram Temizliği Çalışması” başlattı.

3 gün boyunca sürecek kapsamlı temizlik programı, 33 araç ve 126 personel ile sahada aktif olarak yürütülürken arazide toplam 545 personel görev alacak. Çevre Koruma, Park Bahçeler, Temizlik İşleri, Fen İşleri ve Destek Hizmetleri Müdürlüğü ekiplerinin katılımıyla gerçekleştirilen çalışmada, ilçenin dört bir yanı detaylı bir şekilde temizlenecek. Ekipler, sokak süpürme ve temizleme, moloz kaldırma, yol yama, tretuvar boyama gibi çok sayıda işi eş zamanlı olarak hayata geçirecek.

PENDİK BELEDİYESİ'NİN AÇIK HAVA ÇOCUK ETKİNLİKLERİN 15 BİN ÇOCUK KATILDI
ANKARA'DAKİ BALTALI SALDIRIDA FLAŞ GELİŞME! BABA VE OĞLU GÖZALTINA ALINDI
SAHTE DİPLAMA SKANDALINA ADI KARIŞAN İSİMLER ORTAYA ÇIKTI
PENDİK BELEDİYESİNDEN ÜNİVERSİTE ADAYLARINA TERCİH DESTEĞİ
BAŞKAN EREN ALİ BİNGÖL KOMŞULARIYLA BULUŞMAYA DEVAM EDİYOR
ÜMRANİYE’DE 40 BİN TÜRK BAYRAĞI DAĞITILIYOR
PENDİKSPOR BAŞKANI ADEM ZAFER TORUN'DAN KAYMAKAM MEHMET YILDIZ'A NEZAKET ZİYARETİ
SAHTE E-İMZA VE DİPLOMA SORUŞTURMASI TAMAMLANDI
GÖÇBEYLİ KÜLLİYESİ'NİN TEMELİ DUALARLA ATILDI
GEYVE'DE HAMİLE ÇALIŞANA MOBBİNG İDDİASI:SENDİKADAN SPOR MÜDÜRÜNE SORUŞTURMA TALEBİ