PENDİK'TE CAMİLER RAMAZAN AYINA HAZIR

Pendik Belediyesi, Ramazan ayı öncesinde ilçe genelindeki camilerde kapsamlı temizlik ve dezenfeksiyon çalışması gerçekleştirdi.

 

Vatandaşların daha sağlıklı ve huzurlu bir ortamda ibadet edebilmeleri amacıyla yürütülen çalışmalar kapsamında halılar, ayakkabılıklar, şadırvanlar ve lavabolar temizlendi.

Pendik Belediyesi ekipleri tarafından yürütülen temizlik ve dezenfeksiyon çalışmaları kapsamında Pendik genelindeki camilerde detaylı bir hazırlık gerçekleştirdi. Vatandaşların daha sağlıklı ve konforlu bir ortamda ibadet edebilmeleri amacıyla cami halıları süpürülüp yıkandı. Camlar ile ayakkabılıklar özenle silindi, şadırvanlar ve lavabolar temizlendi. İbadet alanlarının hijyen standartlarına uygun hale getirilmesi için titizlikle yürütülen çalışmaların ardından camilerin iç kısımlarına her yıl olduğu gibi manevi atmosferi güçlendirmek amacıyla gül kokulu esans sıkıldı.

TUZLA BİLECİK’LİLER TİYATRO 11 BULUŞTU
GÜLİSTAN DOKU SORUŞTURMASINDA YENİ GELİŞME: ARALARINDA ESKİ VALİNİN OĞLU DA DAHİL 13 KİŞİ GÖZALTINDA
RTÜK'TEN OKUL SALDIRISIYLA İLGİLİ PAYLAŞIM YAPANLARA YASAL İŞLEM UYARISI
''PenCR KAHVE'' AÇILIYOR
VELİBABA ORTAOKULU'NDAN GÖRKEMLİ SERGİ:''GELENEKTEN GELECEĞE''
ÜMRANİYE’NİN GERİ DÖNÜŞÜM GÖNÜLLÜLERİ: BÜYÜKLERDEN DOĞAYA ANLAMLI DOKUNUŞ
HATALI PARKLANMA, HİZMETİ AKSATIYOR
AK PARTİ MALTEPE'DEN SAĞLIK HAFTASI'NDA ÇIKARMA: SAĞLIK ORDUSUYLA BİR ARAYA GELDİLER
TUZLA BELEDİYESİ 2025 YILI FAALİYET RAPORU OY ÇOKLUĞUYLA KABUL EDİLDİ
KADIN EMEĞİ VE ÇEVRE BİLİNCİ BU PAZARDA BULUŞTU