PENDİK'TE ESKİ KOCA DEHŞETİ! ÖZBEK KADIN EVİNDE HAYATINI KAYBETTİ

Pendik Kaynarca Mahallesi Merdan Sokaktaki bir sitede sabaha karşı meydana gelen tartışmada Özbekistan uyruklu Vasılahon Usmanova eski eşi Rustom A. tarafından başka bir kişiyle evlendiği gerekçesiyle bıçaklanarak öldürüldü.

 

Katil zanlısı eski eş saklandığı metruk binada kısa süre sonra emniyet ekipleri tarafından yakalanarak gözaltına alındı.

TÜRK VATANDAŞIYLA EVLENMESİ NEDENİYLE TARTIŞMA ÇIKTIĞI İDDİA EDİLDİ

Özbekistan uyruklu Rustom A., eski eşi Özbekistan uyruklu Vasılahon Usmanova'yı başkasıyla evlendiği gerekçesiyle evinde bıçaklayarak öldürdü. Rustom A., cinayet mahallinin yakınlarında bulunan metruk bir binada yakalanırken, görgü tanığı olan bir kadın "Birinci kattan sürükleye sürükleye aşağıya indirdi. Yüzüme baka baka kadını bıçakladı." diyerek dehşet anlarını anlattı.

Kan donduran olay, Pendik'te bir sitede sabah saatlerinde meydana geldi. İddiaya göre 12 Mart tarihinde Türkiye'ye giriş yapan Özbekistan uyruklu Rustom A., eski eşi Özbekistan uyruklu Vasılahon Usmanova'nın (47) Pendik'te kaldığı eve gitti. İkili arasında, Usmanova'nın bir Türk vatandaşıyla evlenmesi nedeniyle çıkan tartışmanın büyümesiyle Rustom A., binanın giriş katına sürüklediği Vasılahon Usmanova'yı sırt kısmından 6 kez bıçakladı. Şahıs daha sonra olay yerinden kaçarken komşuların ihbarı üzerine polis ekipleri olay yerine intikal etti.

Ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan Usmanova, tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Zanlı Rustom A., olay mahalinin yakınlarında metruk bir binada saklandığı yerde polis tarafından kıskıvrak yakalandı. Öte yandan Usmanova'nın, 11 Nisan tarihinde Rustom A. hakkında 'kasten yaralama' suçundan şikâyette bulunduğu, hakkında bir aylık önleyici tedbir kararı aldırdığı öğrenildi.

 Kaynak Türkiye Gazetesi

PENDİK BELEDİYESİ 2025-2026 KÜLTÜR SANAT SEZONU AÇILDI
BAYRAMPAŞA BELEDİYESİ AK PARTİ'YE GEÇTİ
ÇANAKKALE VE MERSİN'DE PEŞ PEŞE DEPREMLER
PENDİK MEMLEKET GÜNLERİ'NDE ERZURUM COŞKUSU
PENDİKSPOR SERİK SPOR'U 4 GOLLE GEÇTİ!
ÜMRANİYE’DE JUDODA KUŞAK HEYECANI YAŞANDI
SAĞANAK YAĞIŞ İSTANBUL'DA YOLU ÇÖKERTTİ
İSTANBUL DAHİL 12 İLDE 'SARI KODLU' YAĞIŞ VE FIRTINA UYARISI!
KARTAL ÖĞRENCİ MECLİSİ İLK TOPLANTISINI GERÇEKLEŞTİRDİ:GENÇLER KARAR SÜREÇLERİNE KATILIYOR
BAŞKAN AHMET CİN'DEN MÜJDE! 100 YILLIK BURLA BİRADERERLER KORUSU PENDİK MERKEZ MİLLET BAHÇESİ OLUYOR