PENDİK'TE İKİ YENİ PARK DAHA HİZMETE AÇILIYOR

Pendik Belediyesi ekipleri Ertuğrulgazi ve Ahmet Yesevi Mahallelerinde iki yeni parkın yapımına başladı. Ertuğrulgazi Vezir Sokak ve Ahmet Yesevi Yeşilyurt Sokak’ta yapılan parkların şubat ayında tamamlanması planlanıyor.

Geçtiğimiz günlerce ilçedeki park sayısını 212’ye çıkaran Pendik Belediyesi, kente yeni park kazandırmayı sürdürüyor. Bu kapsamda belediye ekipleri, Ertuğrulgazi Mahallesi Vezir Sokak ve Ahmet Yesevi Mahallesi Yeşilyurt Sokak’ta çalışmalarını sürdürüyor.

Her iki parkta da çocuk oyun, dinlenme, yeşil ve fitness alanları ile yürüyüş parkuru bulunurken Yeşilyurt Sokak Parkı’nda ise bunlara ek olarak Workout Spor İstasyonu sahası yapılacak. Vezir Sokak Parkı 1.280 metrekare ve Yeşilyurt Parkı ise 672 metrekare alanda imal edilirken parkların şubat ayında tamamlanarak hizmete sunulması planlanıyor.

CHP PENDİK İLÇE BAŞKANLIĞI'NDAN MUTLAK BUTLAN KARARINA SERT TEPKİ!
ERTUĞRULGAZİ 16 VE 21 PARSELLERE BAYRAM MÜJDESİ!
18.GELENEKSEL SPOR OYUNLARI COŞKULU BİR TÖRENLE SONA ERDİ
CHP KARTAL'DAN ''TAM DESTEK'' MESAJI: MERT POLAT VE 39 İLÇE BAŞKANINDAN ORTAK İRADE!
CHP PENDİK'TEN GENEL MERKEZE VE İL BAŞKANLIĞI'NA ''TAM DESTEK'' MESAJI
MAHKEME KARARIYLA GÖREVE GERİ DÖNEN KEMAL KILIÇDAROĞLU'NDAN İLK HAMLE
KARTAL BELEDİYESİ’NDEN KURBAN BAYRAMI’NDA MEZARLIKLARA ÜCRETSİZ ULAŞIM HİZMETİ
KURBAN SATIŞ VE KESİM ALANLARINI DENETLİYORLAR
CAMİLER KURBAN BAYRAMI’NA HAZIRLANIYOR
PENDİK BELEDİYESİ ETNOSPOR KÜLTÜR FESTİVALİ’NE KATILDI