PENDİK'TE KADIN VAHŞETİ! BOŞANMA AŞAMASINDA OLAN EŞİNİ DAMBILLA KATLETTİ

Pendik Çamlık Mahallesi Meşe Sokak'ta boşanma aşamasında olan bir kadın daha öldürüldü. İddiaya göre ikili arasında çıkan kavgada Erol.Y. eşi Hanife.E'yi spor aleti olan dambıl ile vurarak öldürdü.

 

Pendik Çamlık mahallesi Meşe Sokak üzerinde bulunan bir sitede meydana geldi. İddiaya göre, 5 katlı bir binanın giriş katında oturan Erol Yenisu ve Hanife Yenisu boşanma aşamasındaydı.Bugün saat 10.00 sıralarında ikili arasında çıkan tartışmanın ardından Erol Yenisu, evde bulunan dambıl ile Hanife Yenisu'nun kafasına vurarak öldürdü.

Ardından polis merkezine giderek teslim oldu. İhbar üzerine olay yerine gelen polis ekipleri olay yerinde incelemelerde bulundu.Talihsiz kadının cenazesi Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

Kaynak/ Yeni Şafak

PENDİKSPOR'DA TRANSFER SEZONU ONURALP ÇAKIROĞLI İLE AÇILDI İMZALAR ATILDI
TAMAR TANRIYAR HAKKINDA GÖZALTI KARARI
KENTSEL DÖNÜŞÜMDE KAPASİTE AŞIMI ALARMI!
BAŞKAN İSMET YILDIRIM, ÖĞRENCİLERİ KARNE GÜNÜNDE YALNIZ BIRAKMADI
ERKEK OLDUKLARI İÇİN OTELE ALINMAYAN AVUKATLAR HUKUK MÜCADELESİNİ KAZANDI
BAKIRKÖY'DE GİZEMLİ BALIK ÖLÜMLERİ: AFAD VE İSKİ HAREKETE GEÇTİ
KARTAL BELEDİYESİ KREŞLERİNDE KARNE HEYECANI
PENDİK'TE KARNE HEYECANI: ALPER GEZERAVCI ÖĞRENCİLERLE BULUŞTU
TUZLA'NIN GENÇ YILDIZLARI MEZUN OLDU
PENDİK BELEDİYESİ'NDEN MUHARREM AYI'NA ÖZEL AŞURE İKRAMI