PENDİK'TE KALDIRIM İMALATI SÜRÜYOR

İlçe genelinde kaldırım imalatını sürdüren Pendik Belediyesi ekipleri, Çınardere, Yayalar ve Ahmet Yesevi Mahallelerinde çalışıyor.

Alt ve üst yapı yatırımlarını sürdüren Pendik Belediyesi kent genelinde kaldırım imalatını sürdürüyor. Belediye ekipleri programlar dahilinde Çınardere, Yayalar ve Ahmet Yesevi Mahallelerinde çalışıyor.

Uzun ömürlü olması sebebiyle uygun alanlarda beton kaldırım yapan ekipler, aksi durumda ise kaldırım imalatından kilit taşı kullanıyor. Çınardere Nil ve Pelin Sokak, Yayalar Alaka ve Yelkovan Sokak ile Ahmet Yesevi Nedim Sokaklarda çalışmalarını tamamlamak üzere olan belediye ekipleri 2022 yılının başından bu yana 81 bin 827 metrekare kaldırım imalatı gerçekleştirdi.

SÜLEYMAN TURAN'DAN PENDİK VE KAYNARCA PROJELERİNE SERT ELEŞTİRİ: ''BÜYÜKŞEHİR HAKSIZLIK YAPIYOR!''
ÜMRANİYE’DE HER GÜN BİNLERCE KİŞİYE SICAK ÇORBA İKRAMI
SINDIRGI'DA 4.9 BÜYÜKLÜĞÜNDE DEPREM:İSTANBUL'DA HİSSEDİLDİ
YENİDEN DEĞERLEME ORANI BELLİ OLDU: VERGİ, HARÇ VE CEZALAR 2026'DA NE KADAR ARTACAK?
10 KİŞİ KALAN PENDİKSPOR DİRENDİ: İSTANBUL DERBİSİNDE GOL SESİ ÇIKMADI!
ATIK MALZEMELER MAGNETLERE DÖNÜŞTÜ
KASIM AYI KİRA ARTIŞ ORANI BELLİ OLDU
PENDİK BELEDİYESİNDEN YÜZME ŞENLİĞİ
CUMHURİYET’İN 102. YILI ÜMRANİYE’DE COŞKUYLA KUTLANDI
KUVA-Yİ MİLLİYE KAHRAMANI KARTALLI KAZIM VEFATININ 65. YILINDA KABRİ BAŞINDA ANILDI