PENDİK'TE KARADENİZ RÜZGARI ESECEK:''GİRESUNLULAR BU AKSAM PENDİK MİLLET BAHÇESİ'NDE

Pendik Memleket Günleri, Anadolu'nun renklerini Pendik Millet Bahçesi'nde buluşturmaya devam ediyor. Bu kez sıra, fındığın başkenti Giresun'da! Yöresel lezzetlerden halk oyunlarına, Giresun'un tüm zenginlikleri Pendiklilerle buluşmaya hazırlanıyor.



Pendik Belediyesi'nin ev sahipliğinde gerçekleşen ve büyük ilgi gören Pendik Memleket Günleri, yurdun dört bir yanından gelen derneklerin coşkusuyla sürüyor. Etkinlik takviminin en yeni durağı ise Giresun oldu.


Giresunlular Derneği'nden Coşkulu Gece
Pendik Giresunlular Derneği tarafından özenle hazırlanan "Giresunlular Gecesi", 4 Kasım Salı günü saat 19.00'da Pendik Millet Bahçesi'nde kapılarını açacak. Gecede, Karadeniz'in incisi Giresun'un tarihi derinliği ve kültürel mirası sahneye taşınacak.
Katılımcılar, Giresun'a özgü nefis yöresel tatları deneme, Karadeniz ezgileriyle eğlenme ve Giresun halk oyunlarının ritmine kendilerini bırakma fırsatı bulacaklar. Dernek Başkanı Hüseyin Döner, tüm Pendik komşularını bu coşkuyu paylaşmaya ve Giresun'un değerlerini yaşatmaya davet etti.
 Pendik Giresunlular Derneği Başkanı Hüseyin Döner:
 "Pendik’te hemşehrilerimizle bir araya gelerek Giresun’un değerlerini yaşatmak istiyoruz. Tüm komşularımızı aramızda görmekten mutluluk duyarız."

Çocuklar Unutulmadı, Etkinlik 9 Kasım'a Kadar Sürecek
Giresunlular Gecesi, sadece yetişkinlere değil, çocuklara da eğlenceli anlar vaat ediyor. Etkinlik günü, Günboyu Alanında çocuklara özel olarak hazırlanan eğlenceli aktiviteler ve oyun alanları kurulacak.
Önemli Bilgi: Pendik Memleket Günleri, farklı hemşehri derneklerinin katılımıyla 9 Kasım'a kadar devam edecek.
  Etkinlik: Giresunlular Gecesi
  Tarih: 4 Kasım Salı
  Saat: 19.00
  Yer: Pendik Millet Bahçesi

PENDİK BELEDİYE BAŞKANI AHMET CİN;''PENDİK'TE HİZMETİ REKLAMLA DEĞİL İCRAATLA YAPIYORUZ''
PROTOKOLÜ DEĞİL GÖNÜLLERİ TERCİH EDEN VALİ DR. ERDİNÇ YILMAZ ESKİŞEHİR YOLUNDA
EN DÜŞÜK EMEKLİ MAAŞI 20 BİN LİRA OLDU
TRABZONPARK MİLLET BAHÇESİ ÜMRANİYE’YE NEFES ALDIRIYOR
PENDİK BELEDİYESİ'NDEN ÇEVRECİ YATIRIM:YAYALAR KAPALI SEMT PAZARI HİZMETE AÇILIYOR
KARTAL’DA “BEBEK AKADEMİSİ” UYGULAMAYA ALINDI
ZAFER PARTİSİ GENEL BAŞKANI ÜMİT ÖZDAĞ'DAN KARTAL'DA UYUŞTURUCUYLA MÜCADELE ÇIKIŞI
CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN CHP OYLARIYLA SEÇİLEN 3 MİLLETVEKİLİNE ROZETLERİ TAKTI
ÇALIŞMA VE SOSYAL GÜVENLİK BAKANI VEDAT IŞIKHAN'DAN EMEKLİ MAAŞLARINA YÖNELİK MÜJDE
TARİHÎ CEVHERAĞA CAMİİ, ASLINA UYGUN ŞEKİLDE YENİDEN HAYAT BULUYOR