PENDİK'TE KONTROLLÜ SOSYAL HAYAT DENETİMİ

Pendik Belediyesi Zabıta Ekipleri ve Emniyet Ekipleri işyerlerine yönelik kontrollü sosyal hayat denetimlerini sürdürüyor. Ekipler, iş yeri sahiplerini temizlik, maske ve sosyal mesafe konusunda uyarıyor.

Pendik Belediyesi Zabıta Ekipleri ve Emniyet Ekipleri, Koronavirüs tedbirleri kapsamında işyerlerine yönelik denetimlerini sürdürüyor. Ekipler iş yeri sahiplerini temizlik.

Maske ve sosyal mesafe konusunda uyarıyor. Uygunsuz iş yerlerine eksikliklerini yerine getirmeleri için 1 hafta süre veriliyor. Verilen sürede eksiliklerini yerine getirmeyen iş yerlerine Kabahatler Kanunu kapsamında cezai işlem uygulanıyor. Ekipler ileri ki zamanlarda kahvehane, oyun eğlence yerleri, sinema salonları, hamamlar, yüzme havuzları, dernek lokalleri ve taksi duraklarına yönelik denetimlerini gerçekleştirecek. 

GÜLLÜBAĞLAR ANTRENMAN SAHASI HİZMETE GİRDİ
MİLYONLARIN BEKLEDİĞİ RAKAM NETLEŞTİ:2026 YILI ASGARİ ÜCRET BELLİ OLDU!
FENERBAHÇE SPOR KULÜBÜ BAŞKANI SADETTİN SARAN'IN TEST SONUÇLARI ÇIKTI
ANKARA'DA LİBYA HEYETİNİ TAŞIYAN UÇAK DÜŞTÜ:KARA KUTU BULUNDU
MÜZİK AKADEMİSİ, EĞİTİMLERİNE ARALIKSIZ DEVAM EDİYOR
CHP PENDİK İLÇE BAŞKANI NİYAZİ GÜNERİ'DEN YENİ YIL MESAJI
MUAMMER ÇELEBİ VE YILDIRIM EMSİZ'DEN ORTAK AÇIKLAMA:''BU YANLIŞTAN DÖNÜN''
ŞİLE BELEDİYESİ'NE 2. DALGA OPERASYONU:22 KİŞİ GÖZALTINA ALINDI
PENDİK KAYNARCA'DA YANGIN PANİĞİ:YAŞLI KADINI ZABITA EKİPLERİ KURTARDI
İSDEM-DER BAŞKANI BAYRAM BEKAR:''TECRÜBELERİMİZİ KENTLERİN İYİLİĞİ İÇİN SEFERBER EDECEĞİZ''