PENDİK'TE KORANAVİRÜS TEDBİRLERİNE RAĞMEN RİSK GRUBU SOKAĞA ÇIKIYOR

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan zorunlu olmadıkça vatandaşların evden çıkmamaları uyarısı yapmasına rağmen yasağa uyan kadar uymayan bir çok vatandaş ta sokağa çıkma eylemlerini inatla sürdürüyor.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'nın vatandaşların Koranavirüs tedbirleri kapsamında zorunlu olmadıkça evden çıkmayın ısrarlarına rağmen Pendik'te vatandaşlar sokağa çıkıp banklarda oturmaya devam ediyorlar.

Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin; Koranavirüs tedbirleri kapsamında yoğun olarak dezenfekte çalışmalarını aralıksız sürdürmesine karşın vatandaşların alınan tedbirleri uygulamayarak  sokağa inip gezmeleri tehlike yaratıyor.

Pendik Belediye Zabıta ekipleri kapatılan iş yerlerinin sürekli denetime tabi tutarken 60 yaş üzeri vatandaşların sokaklarda dolaşması Koranavirüs salgının yayılmasına neden olmaktadır. Pendik'te eskiye oranla çok fazla yurttaşın sokağa inmediği görülmüş olsa da giyim başta olmak üzere bir çok firmanın açık kalması da tehlike yaratıyor. Pendik Kuşlu park alanına gelen 60 yaş üstü risk grubu mesafe korumaksızın  yan yana oturarak salgın virüsün yayılmasına sebebiyet vermektedirler.

 Pendik'te PTT caddesi üzerinde oluşan kuyruklar salgın olan Koranavirüs için tehlike arzediyor. Bu vatandaşlar PTT'ye sırayla alınmasına rağmen 1 metre mesafeyi önemsemeden iç içe durarak virüsün yayılmasına sebebiyet vermektedir. Yetkililer konuyla ilgili acil önlem ve uyarı yapmalı. Aksi taktirde bu virüsten korunmamız çok zor olacaktır.

Haber/ Hatice ODABAŞ

BAKIRKÖY'DE GÜZELLİK MERKEZİNDE GİZLİ KAMERA SKANDALI: 3 GÖZALTI
PENDİKSPOR VE BANDIRMASPOR PUANLARI PAYLAŞTI:1-1
KARTAL'DA 5. ULUSLARARASI HALK OYUNLARI FESTİVALİ COŞKUYLA BAŞLADI
ÜMRANİYE BELEDİYESİ VE FİNANS DEVLERİNDEN DEV ULAŞIM ZİRVESİ
YEŞİLAY PENDİK ŞUBESİNDEN KAHVE FESTİVALİ'NDE BAĞIMLILIKLA MÜCADELE VURGUSU
KARTAL'DA YENİ BAŞLANGIÇ:YENİ PARTİ KARTAL İLÇE BAŞKANLIĞI COŞKULU BİR TÖRENLE AÇILDI
''PENDİK 6. KAHVE FESTİVALİ'' BAŞLADI
ADALET BAKANLIĞI'NDA GÜRAN AİLESİNE RED:NARİN GÜRAN CİNAYETİ FAİLİ MEÇHUL SAYILMAYACAK
FİLENİN SULTALARI 4'TE 4 YAPTI: A MİLLİ KADIN VOLEYBOL TAKIMI ALMANYA'YI 3-1 MAĞLUP ETTİ
NEPAL'DE SEL FELAKETİ: CAN KAYBI 165'E YÜKSELDİ 1500 KİŞİDEN HABER ALINAMIYOR