PENDİK'TE 'KÜTÜPHANE SÖYLEŞİLERİ' YAZAR NURULLAH GENÇ İLE BAŞLADI

“Kütüphane Söyleşileri”nin ilk konuğu Şair-Yazar Nurullah Genç oldu.

 Kemal Tahir Kütüphanesi’nde düzenlenen söyleşide okumak ve edep konularına değinen Nurullah Genç: “Okuyup öğreneceğiz; ama haddimizi bileceğiz. Alim bile olsak kainat kitabında bir harf bile değiliz.” dedi.

Pendik Belediyesi kültür-sanat etkinlikleri kapsamında düzenlenen kütüphane söyleşileri başladı. Her ay düzenlenen söyleşilerin ilk konuğu Şair ve Yazar Nurullah Genç oldu. Söyleşide Pendikli gençlere okuma, edep ve ahlak konuları üzerine kıssalar, hikayeler ve yakın zamanda yaşadığı anılarını anlattı.

Kainat kitabında bir harf bile değiliz”

Bir saat süren söyleşide gençlerin sorularını da yanıtlayan Nurullah Genç: “Okuyup öğreneceğiz; ama haddimizi bileceğiz.” diyen Nurullah Genç, kainatı bir kitaba benzeterek “Zayıfız, küçüğüz. Ne kadar öğrenirsek öğrenelim zayıfız. Devasa bir umman var. Ne öğrenirsek öğrenelim, alim bile olsak kainat kitabından bir harf bile değiliz. Sonsuz ilim sahibi Allah’tır.” şeklinde konuştu.

Önümüzdeki ayın konuğu Kaan Murat Yanık olacak

Kütüphane söyleşileri her ay Kemal Tahir Kütüphanesi’nde gerçekleştiriliyor. Önümüzdeki ayın konuğu Kaan Murat Yanık olacak. Yazar, söyleşide konukların sorularını da cevaplayacak. Program, 22 Kasım Çarşamba günü saat 13.00’te yapılacak.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN;''KAMERALARI BANTLAMAK BİZİM KİTABIMIZDA YAZMAZ''
HAYAT VER DERNEĞİ'NDEN GAZETEMİZE ZİYARET;SOSYAL SORUMLULUK PROJELERİNE AĞIRLIK VERİLECEK
ÖZGÜR İSTANBUL GAZETESİNDEN OSMANİYE VALİSİ DR. ERDİNÇ YILMAZ'A ZİYARET
AK PARTİ OSMANİYE İL BAŞKANI BİNBOĞA'DAN KONTEYNIR KENT ESNAFINA ZİYARET
İBB'YE İKİNCİ DALGA OPERASYONU:18 KİŞİ TUTUKLANDI
BORSA İSTANBUL OPERASYONU! 15 KİŞİ HAKKINDA GÖZALTI KARARI
ADNAN MENDERES BULVARI’NDAKİ TRAFİK RAHATLAYACAK
SPORUN ŞEHRİ PENDİK’TE “SPOR ŞENLİKLERİ” BAŞLADI
İLÇE GENELİNDE BAHAR TEMİZLİĞİ BAŞLADI
ALİ EKBER ÇİÇEK VEFATININ 19. YILINDA KARTAL'DA ANILDI