PENDİK'TE MARKET DENETİMLERİ SIKLAŞTIRILDI

Pendik Belediyesi zabıta ekipleri market, fırın ve kuruyemişçi gibi gıda satışı yapan yerlerde denetimleri sıklaştırdı. Zabıta ekipleri ilçe genelinde fiyat etiket kontrolü, son kullanma tarihi geçmiş ürün ve fahiş fiyat kontrolü yapıyor.

Pendik Belediyesi zabıta ekipleri gıda satışı yapan market, fırın, büfe, toptancı ve pazarlarda denetimlerini sıklaştırdı. Oluşturulan 6 ayrı ekip kent genelinde gıda satışı yapan işyerlerinde fiyat etiketi, son kullanma tarihi, fırınlarda ekmeklerin gramajları ve hijyen kontrolü gerçekleştiriyor. Ayrıca son günlerde vatandaşların önemli ölçüde şikayet ettiği fahiş fiyat artışı problemine karşı da özellikle marketlerde ürünlerin son 3 aylık dönemdeki alış satış fiyatları kontrol ediliyor.

Zabıta Müdürlüğünden yapılan açıklamada vatandaşların alışveriş esnasında yaşadıkları bu tür olumsuzlukları 444 81 80 numaralı telefonda iletilebileceği belirtildi.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN;''KAMERALARI BANTLAMAK BİZİM KİTABIMIZDA YAZMAZ''
HAYAT VER DERNEĞİ'NDEN GAZETEMİZE ZİYARET;SOSYAL SORUMLULUK PROJELERİNE AĞIRLIK VERİLECEK
ÖZGÜR İSTANBUL GAZETESİNDEN OSMANİYE VALİSİ DR. ERDİNÇ YILMAZ'A ZİYARET
AK PARTİ OSMANİYE İL BAŞKANI BİNBOĞA'DAN KONTEYNIR KENT ESNAFINA ZİYARET
İBB'YE İKİNCİ DALGA OPERASYONU:18 KİŞİ TUTUKLANDI
BORSA İSTANBUL OPERASYONU! 15 KİŞİ HAKKINDA GÖZALTI KARARI
ADNAN MENDERES BULVARI’NDAKİ TRAFİK RAHATLAYACAK
SPORUN ŞEHRİ PENDİK’TE “SPOR ŞENLİKLERİ” BAŞLADI
İLÇE GENELİNDE BAHAR TEMİZLİĞİ BAŞLADI
ALİ EKBER ÇİÇEK VEFATININ 19. YILINDA KARTAL'DA ANILDI