PENDİK'TE MİNİKLER ENERJİLERİNİ SPORLA ATIYOR

Pendik Belediyesi ilçe genelindeki parklarda her hafta Çocuk Sporları etkinlikleri düzenliyor. Geçtiğimiz günlerde yapılan etkinlik kapsamında çocuklar spor aktiviteleri, geleneksel oyunlar ve ok atmayı deneyimledi.

Pendik Belediyesinin ilçe genelindeki parklarda düzenlediği Çocuk Sporları etkinlikleri devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde Bosnalı Şehit Çocuklar Parkında düzenlenen etkinlikte her yaştan çocuk ok atma, parkur yarışları ve spor aktiviteleriyle eğlendi.

Etkinlikte aynı zamanda “Pendik’te Ok Atmayan Kalmasın” standı da kuruldu. Alanda vakit geçiren çocuklar ok atma fırsatı yakaladı. Sonrasında çocuklar eğitmenlerle geleneksel çocuk oyunları ve sportif oyunlar oynadı. Fiziksel aktivitelerle aktif kalan çocuklar parkurda yarışarak enerji attı.Alanda aynı zamanda canlı müzik de bulunuyordu. 

30 Eylül’e kadar sürecek olan Çocuk Sporları ve 18 hafta boyunca devam edecek olan “Pendik’te Ok Atmayan Kalmasın” etkinliklerinin yer ve zamanları hakkındaki bilgiler Pendik Belediyesi sosyal medya hesapları üzerinden duyuruluyor.

CHP GENEL BAŞKANI ÖZGÜR ÖZEL KARTAL’DA TOPLU AÇILIŞ TÖRENİNE KATILDI
TFF'DEN BAHİS ŞOKU:314 ANTRENÖRE MEN CEZASI
TÜRK-İŞ OCAK AYI VERİLERİNİ AÇIKLADI: YOKSULLUK SINIRI 100 BİN TL BARAJINI AŞTI
RESTORANLARDA KUVER VE SERVİS ÜCRETLERİ YASAKLANDI
PENDİK BELEDİYESİ, AFET VE ARAMA KURTARMA FARKINDALIK EĞİTİMLERİNE DEVAM EDİYOR
PENDİK'TE MÜBADELENİN 103. YILINA ÖZEL ANLAMLI KONSER
BAŞKAN İSMET YILDIRIM TENEFFÜSTE ÖĞRENCİLERİN SEVİNCİNE ORTAK OLDU
AKOM'DAN KAR YAĞIŞI UYARISI
LOJİSTİK KURYE SEKTÖRÜNDE 69 YAŞ DÖNEMİ BAŞLIYOR
KARTAL BELEDİYESİ GENÇLİK MECLİSİ 2026 YILININ İLK TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ