PENDİK’TE OKUL SPORLARI VOLEYBOL TURNUVASI COŞKUSU

Pendik Belediyesinin ev sahipliğinde gerçekleştirilen “Pendik Okul Sporları Voleybol Turnuvası’ tamamlandı. 6 farklı kategoride, 141 okul takımı ve 2.192 sporcu öğrencinin katıldığı turnuvada dereceye girenlere madalyaları verildi.



“Pendik Okul Sporları Voleybol Turnuvası” bu yıl 6 farklı kategoride 141 okul takımı ve 2.192 sporcu öğrencinin katılımıyla gerçekleşti.

Pendik Belediyesi ev sahipliğinde, Pendik Kaymakamlığı, Pendik İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, Pendik İlçe Gençlik ve Spor Müdürlüğü iş birliğiyle düzenlenen turnuvada katılımcılar, Şehit Burhan Öner Spor Kompleksi, Cemile Çopuroğlu Ortaokulu Spor Salonu ve Kılıçarslan Ortaokulu Spor Salonu’nda mücadele etti.

Pendik’in çeşitli okullarından gelen öğrenciler hem spor yapmanın keyfini yaşadı hem de fair-play ruhuyla rekabet etti. 2 hafta süren turnuva sonucunda dereceye giren öğrencilere madalyaları takdim edildi.

PESKDER SOKAK CANLARI İÇİN FARKINDALIK GECESİ DÜZENLİYOR!
BOLU KARTALKAYA OTEL YANGINI DAVASINDA KARAR: 11 SANIĞA AĞIRLAŞTIRILMIŞ MÜEBBET
PENDİK BELEDİYESİ DRAGON BOT YARIŞLARI GERÇEKLEŞTİ
PESİAD ''PENDİKLİ GENÇLER İCAT ÇIKARTIYOR YARIŞMASI'' YÜRÜTME KURULU TOPLANTISINI GERÇEKLEŞTİRDİ
BAKAN KURUM 'YÜZYILIN KONUT PROJESİ'NİN ÖRNEK DAİRE VE FİYATLARINI AÇIKLADI!
İSTANBUL ARVANUTKÖY'DE İETT OTOBÜSÜNDE BIÇAKLI SALDIRI DEHŞETİ!
CUMHURİYET’İN 102. YILI PENDİK’TE BİLAL SONSES KONSERİYLE KUTLANDI
KADIN EMEĞİ MODAYLA BULUŞUYOR: ÜMRANİYE’DE MODA VE STİL OKULU AÇILDI
PENDİKSPOR'DAN BAŞKAN AHMET CİN'E ZİYARET
KARTAL CUMHURİYET'İN 102. YILINDA TEK YÜREK OLDU